Mam dotaz, nestává se Vám posledních cca 14 dni, že má editor zpoždění na projeté trasy ? Ja mam poslední trasu 10.8.2016 přesto že docela jezdím.
-
- Been thanked: 2 times
Myslím, že pokud jsi si vědom nepřítomnosti signálu, dá se UR při zadání odložit a odeslat později, pozici si zapamatuje, pokud jej ale odešleš bez signálu tak se ztratí.JendaSpeed wrote:Když zadám UR v klientovi a v daném místě není pokrytí signálem, tak se UR neodešle? Myslím tím, jestli se uloží a odešle se později.
pri tvojom extremnom jazdeni a editovani ti L3 naskoci asi pomerne skoro, je to zhruba okolo 90tisic bodov. Ak by si si dal nejaku AM oblast, kde je vela prace a EA ti tam nesiaha, tak to mozno ziskas aj hned.ma5jkl wrote:Dakujem Guri za doveruale:
- stale som novacik a na L3 sa zatial necitim
- EA mam momentalne 5189.91 km², a to vsetko som si poctivo vyjazdil, cize mam co upravovat aj bez AM
Meno si volis len ak sa registrujes cez waze a nie cez facebook. Ak si sa registroval v Dec 19, 2013, tak tych bodov vela nebude.world_j2fk14lv wrote:Je mozne nejak zmenit jmeno (login) a zachovat si body? (omylem sem si nechal od servru znovu zaslat heslo a on mi zmenil i jmeno, je nezapamatovatelne). Nasel jsem moznost zmenit akorat heslo a emailovou adresu.
Dekuju, Petr
skopiruj sem Permalink: najdes ho v editore dole v pravom rohu:peta5 wrote:V případě kolony by svítil celý segment, to asi nebude tento případ. A neválcoval jsem tam.
Podla mna ti nechytilo GPS signal a potom to prepocitalo z vedlajsej ulicky. Vela novych aut ma pokovene predne okno a signal je tam tak na hrane ze sa to sprava takto. u mna staci ze zaprsi a odhodi ma 20 metrov mimo cestu.spoodyenator wrote:preco naviguje waze cez nitru po ulickach cez...
Re: Waze nováčik - otázky