[Script] WME Validator 2020.04.12 (PLACES BETA)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Validator 2018.08.01 (BETA)

Postby skubko » Fri Aug 03, 2018 7:50 am

Version 2018.08.01 from github installed (updated) without any problems, thanks ;)
skubko
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 257
Joined: Mon Sep 05, 2011 1:17 pm
Has thanked: 130 times
Been thanked: 70 times

Re: [Script] WME Validator 2018.08.28 (BETA)

Postby skubko » Thu Sep 06, 2018 11:33 am

meow17dino wrote:I can't get this to work in Chrome. I've installed the plugin and run the scan which finishes. When I click on the Show Report button it opens a new tab in Chrome but doesn't load anything (just says about:blank). I've tried googling this to find a solution but can't find anything. Can someone assist why this doesn't show the report?


I have exactly the same problem also on Chrome and also on Firefox. I reported this hear before, but so far nothing, I am still waiting so I could start using this script :)...
skubko
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 257
Joined: Mon Sep 05, 2011 1:17 pm
Has thanked: 130 times
Been thanked: 70 times

Re: [Script] WME Validator 2018.09.11 (BETA)

Postby skubko » Tue Sep 11, 2018 2:03 pm

Thanks, but "Show report" was not fixed for me :(... Trying on Firefox, opens new tab and that one immediately closes...
skubko
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 257
Joined: Mon Sep 05, 2011 1:17 pm
Has thanked: 130 times
Been thanked: 70 times

Re: [Script] WME Validator 2018.09.11 (BETA)

Postby skubko » Thu Sep 13, 2018 7:56 am

davidakachaos wrote:
skubko wrote:Thanks, but "Show report" was not fixed for me :(... Trying on Firefox, opens new tab and that one immediately closes...

Could you try the latest version? It should work now in Firefox as well as Chrome.


I have tested it now with Firefox (can test Chrome later) and it is working correctly now! Thank you very much :)...
skubko
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 257
Joined: Mon Sep 05, 2011 1:17 pm
Has thanked: 130 times
Been thanked: 70 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.8 / 07.05.2015

Postby Smesh1337 » Thu Jun 11, 2015 10:12 am

I'm having trouble with a custom check. An editor has gone on a spree in my area, adding u-turns all over the place. I'm trying to locate them and remove them, so I though a custom check would be perfect for this job. Using the custom check examples it's listed as an easy one, so I'm really not sure what I'm doing wrong :oops:

I've added ${Uturn} to the green custom template and /1/ to the regexp but nothing happens. To try and work out what was going wrong, I changed the regexp to /0/ just to see what I should be expecting to see. All the segments then instantly changed to green, as expected. On a test segment, I switched u-turns on at both ends and the segement was still green. I also tried changing the regexp to !/0/ but no segments were highlighted.

What am I doing wrong?
- Sam
AM: Blackpool
[ img ]
Smesh1337
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 156
Joined: Thu Nov 27, 2014 10:22 am
Has thanked: 87 times
Been thanked: 30 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.2 / 01.10.2014

Postby SpeedDzel » Wed Oct 01, 2014 6:00 am

had the same error popping up.

forced the "Update extensions now" button on my chrome://extensions/

;)
proud member of TEAM APAC (S.E.A.)!

Pinoy wazers... join the Pinoy waze community on [url=https:///NyNm6W]FB[/url] > Malaysia [url=https:///kYk4ys]FB[/url] > Indonesia [url=https:///ZEO0om]FB[/url] > Singapore [url=https:///viLwUz]FB[/url] > Thailand [url=https:///N3WSn1]FB[/url]
SpeedDzel
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 1107
Joined: Sun Dec 18, 2011 11:33 am
Location: PH: Philippines (Q.C., Metro Manila)
Has thanked: 606 times
Been thanked: 374 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.8 / 07.05.2015

Postby SpeedDzel » Wed Nov 04, 2015 6:53 pm

yes folks, expect these occurrences of broken scripts whenever new versions of WME rollout.

Don't panic!

doooon't panic, as our gallant & hard working "script writers" (sounds Hollywoodish :mrgreen: ) are always on top of this.
just give 'em a few hours to a few days to catch up and rectify the issues of compatibility

:D
proud member of TEAM APAC (S.E.A.)!

Pinoy wazers... join the Pinoy waze community on [url=https:///NyNm6W]FB[/url] > Malaysia [url=https:///kYk4ys]FB[/url] > Indonesia [url=https:///ZEO0om]FB[/url] > Singapore [url=https:///viLwUz]FB[/url] > Thailand [url=https:///N3WSn1]FB[/url]
SpeedDzel
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 1107
Joined: Sun Dec 18, 2011 11:33 am
Location: PH: Philippines (Q.C., Metro Manila)
Has thanked: 606 times
Been thanked: 374 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.8 / 07.05.2015

Postby SpencerFG » Thu Nov 05, 2015 9:36 am

I have found that Validator has stopped working with Chrome after the WME update. Is there something I need to do to make it work or is an update required?
SpencerFG
 
Posts: 183
Joined: Thu Mar 12, 2015 10:05 pm
Location: Virginia, Southern California USA
Has thanked: 54 times
Been thanked: 28 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.8 / 07.05.2015

Postby SpencerFG » Thu Nov 05, 2015 12:00 pm

GiancarloG wrote:
SpencerFG wrote:I have found that Validator has stopped working with Chrome after the WME update. Is there something I need to do to make it work or is an update required?


My guess is we'll have to wait until they release an update compatible with the new WME.


Thanks. That's what I thought too but I didn't see any discussion about it yet.
SpencerFG
 
Posts: 183
Joined: Thu Mar 12, 2015 10:05 pm
Location: Virginia, Southern California USA
Has thanked: 54 times
Been thanked: 28 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.8 / 07.05.2015

Postby SpencerFG » Thu Nov 05, 2015 2:01 pm

voludu2 wrote:
taco909 wrote:Validator does seem to be functioning inasmuch as it is highlighting the segments.
I'm seeing thick, bright red roads, and I'm seeing yellow highlights on segment pairs that share the same endpoints.

Toolbox "same connection segments". And the red-road highlight is either toolbox or color highlighter. I can never remember which.

I'll look again. I couldn't find the control panel but I was looking at a clean part of the map so it wouldn't find anything to highlight. I'll check on it again . . .
SpencerFG
 
Posts: 183
Joined: Thu Mar 12, 2015 10:05 pm
Location: Virginia, Southern California USA
Has thanked: 54 times
Been thanked: 28 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: buckeyemondo