The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Post Reply

Junction Box

Post by delilush
Hi Everyone,

the Junction Box feature which has been activated in beta until now is finally enabled in production.

Please note that only editors L5/6 will be able to add and edit them.

Happy to hear your feedback!
delilush
Waze Team
Waze Team
Posts: 1069
Been thanked: 1790 times


Post by speedtrippa
the left panel is greyed out it does not work for me too
speedtrippa
State Manager
State Manager
Posts: 197
Has thanked: 78 times
Been thanked: 43 times

Post by top_gun_de
Jepp, same for me. When I create a JB in production, the connection-panel is greyed out, even as a L6-editor.

When I create the JB in WME Beta, it's possible to properly set the connections. When I save and then look at the JB in the production WME, it's all greyed out.

There is a lock-level in the upper part of the left panel. On Beta, it correctly says "Lock level: 5"

On Production, it says: "Lock level: staff"

A sample:

Production:

https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... 820&zoom=7

The same junction box in Beta:

https://beta.waze.com/editor/?env=row&l ... 851&zoom=7

In Beta, the connections are configurable. In production, they are greyed out.

Daliah, can you please check that yourself on this junction box? You should be able to set connections in production, because you are a rank 7 editor. But obviously, the regular L5/6-editors are left out. :-)

Best,

Detlev
top_gun_de
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 9429
Has thanked: 1170 times
Been thanked: 2911 times
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... gnatur.jpg
AM Region Hannover, CM Deutschland (Germany), Coordinator Germany, Global Champ

Wiki Deutschland | Straßen und Orte benennen D | Karte bearbeiten | Editorbedienung

Post by delilush
Hi Everyone,

thank you for the feedback. Devs are changing the configuration to make it available for L5+ editors.

I'll keep you posted.

Best,
Daliah
delilush
Waze Team
Waze Team
Posts: 1069
Been thanked: 1790 times

Post by delilush
Hi,

it should be working now for L5/6 as well.
Can you confirm?

Thanks!
delilush
Waze Team
Waze Team
Posts: 1069
Been thanked: 1790 times

Post by speedtrippa
now it's working but i f i try to place a jb in this place https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... s=83888111
https://s29.postimg.org/m59cf0cnn/image.jpg

i get only node A and B from wich connection start and 3 segment are not connected to the JB

it's the same on beta editor
speedtrippa
State Manager
State Manager
Posts: 197
Has thanked: 78 times
Been thanked: 43 times

Post by speedtrippa
take a look at this one https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... tions=3648

i got an error for more than 16 connection but only on a node not totally
and this one solved a big problem about strange routing
(sorry for my english )
speedtrippa
State Manager
State Manager
Posts: 197
Has thanked: 78 times
Been thanked: 43 times

Post by speedtrippa
vince1612 wrote:
speedtrippa wrote:take a look at this one https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... tions=3648

i got an error for more than 16 connection but only on a node not totally
and this one solved a big problem about strange routing
(sorry for my english )
Now that is strange :geek:
it's strange that the ingoing (green ) node are only two, the other (yellow ) are going out of the JB it look like all the other segments are considered like one way
speedtrippa
State Manager
State Manager
Posts: 197
Has thanked: 78 times
Been thanked: 43 times

Post by speedtrippa
thank you very much for the clarification
speedtrippa
State Manager
State Manager
Posts: 197
Has thanked: 78 times
Been thanked: 43 times