Post by nocommenta
Kebb01 wrote:Strašně rád bych věděl, o čem se bavíte...
Já podle kategorií vyhledávat nemůžu, ani žádnou možnost této volby v klientovi nemám... V menu vyhledávání mám pouze
A přitom se na tuto možnost těším už několik let...
-----
Waze 4.18.0.1 (čistá instalace), Android 4.1.1, HTC One S
Pod vyhľadávacím okienkom máme piktogrami štyroch základných kategórií, po ťuknutí na ikonku s tromi bodkami sa rozbalia ďalšie.
Screenshot_2017-01-21-22-51-57-1-1.png
(22.99 KiB) Downloaded 264 times
Screenshot_2017-01-21-22-52-06-1.png
(40.5 KiB) Downloaded 264 times
nocommenta
Posts: 1823
Has thanked: 90 times
Been thanked: 343 times
Send a message
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by nocommenta
Tiež som bez "Mojich / Obľúbenych obchodov".

Android 5.0.1, 5.0.2.
nocommenta
Posts: 1823
Has thanked: 90 times
Been thanked: 343 times
Send a message
Last edited by nocommenta on Sun Jan 22, 2017 8:09 pm, edited 1 time in total.
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by nocommenta
vargosz wrote:Tak to já jsem asi klikař, bo mám i kategorie i "moje obchody" ale taky jsem nepřišel na to jak ty obchody mají fungovat...
Stačí sa spýtať manželky, určite bude vedieť...
nocommenta
Posts: 1823
Has thanked: 90 times
Been thanked: 343 times
Send a message
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by nocommenta
Nie som App Android beta, som WME beta.
nocommenta
Posts: 1823
Has thanked: 90 times
Been thanked: 343 times
Send a message
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by nocommenta
VetchyKmet wrote:V menu "Navigace" se mi v úterý /??? - aktualizace žádná neproběhla, nechápu, proč zrovna v úterý/ objevila položka "Omezit obtížné křižovatky", defaultně zapnutá jako aktivní...
Ide o omyl, keď predčasne zapli to, čo ešte nemali.
nocommenta
Posts: 1823
Has thanked: 90 times
Been thanked: 343 times
Send a message
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by petk0
slovensky jazyk Adka sa mi v tejto verzii automaticky prepol na stary hlas... A uz som sa tesil ze su opravene nejake tie chyby, co som spominal. :)
petk0
Area Manager
Area Manager
Posts: 1229
Has thanked: 250 times
Been thanked: 156 times
Send a message
Huawei P9 Lite Android 6. Xiaomi Redmi Note 4 Android 7.1.2

petk0
Area Manager
Area Manager
Posts: 1229
Has thanked: 250 times
Been thanked: 156 times
Send a message
Huawei P9 Lite Android 6. Xiaomi Redmi Note 4 Android 7.1.2

Post by porubcan
Nastavenie rozoznavaneho jazyka pri hlasovom zadávaní cieľa (konečne to môže byt iný jazyk ako jazyk telefónu alebo apky)

Funguje výborne (iOS)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/201701 ... 430ed8.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201701 ... 6ec0f5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201701 ... 275bf2.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6793
Answers: 1
Has thanked: 632 times
Been thanked: 1852 times
Send a message
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... 00k_6c.pnghttps://storage.googleapis.com/wazeoped ... onster.png
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester

Post by porubcan
S beta účtom na iOS mám moje obchody a nemám kategórie.
S bežným účtom na Androide mám oboje (no tam som takmer s istotou bol niekedy nalogovany aj s beta účtom). Podľa všetkého to zapli možno omylom a nie na všetkých serveroch ku ktorým sa apka vie pripojiť.


Sent from my iPhone using Tapatalk
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6793
Answers: 1
Has thanked: 632 times
Been thanked: 1852 times
Send a message
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... 00k_6c.pnghttps://storage.googleapis.com/wazeoped ... onster.png
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester

Post by porubcan
len aby som to uviedol na spravnu mieru. tento prepinac, ak niekedy bude fungovat bude penalizovat odbocenia, ktore MANUALNE EXPLICITNE nastavime v map editore. zatial to vyzera, ze nebude moznost rozlisovat v case a uz vobec nie v navaznosti na aktualnu dopravnu situaciu v okoli.

u nas mame zatial testovane jedno odbocenie - z Janosikovej dolava na Hlavnu v Dunajskej Luznej.
aktualne mi nie je zname, ci ta funkcionalita je spustena alebo nie.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6793
Answers: 1
Has thanked: 632 times
Been thanked: 1852 times
Send a message
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... 00k_6c.pnghttps://storage.googleapis.com/wazeoped ... onster.png
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester