IstvanJan wrote:Zdravim pani.
Prihlasil som sa sem, aby som zakreslil par ciest.
No asi som niekde robil chybu aj napriek precitaniu navodu. Nasledne mi bolo oznamene ze moja editacia bola zrusena na zaklade staznosti.
Tak teraz si nemozem chyby po sebe ani opravit.
Ako postupovat?
Dakujem za odpoved.
Jano
ahoj,
pristup k editovaniu mapy ti bol pozastaveny z dovodu, ze svojou snahou si mapu viac poskodil ako vylepsil. tie screenshoty, co tu dal ma5jkl ukazuju, ze po tebe zostalo kopec zakazanej konektivity medzi segmentami a to na vela miestach. prakticky vysledok je taky, ze system aktualne nemoze spravne navigovat v takychto oblastiach. nastastie len vedlajsie ulicky, nakolko hlavne su zamknute.
pises, ze si cital navod, takze navod asi nie je dokonaly alebo si ho spravne nepochopil. skus vysvetlit ako sa ti takato spust podarila.
je mozne (aspon to teda dedukujem z toho co som videl v Piestanoch), ze si sa snazil zarovnavat segmenty podla satelitnych snimok. a to takym nestastnym sposobom, ze si segmenty odpajal a pripajal na "spravnom" mieste.
jedna sa o chybu (uz samotna snaha o licovanie s podkladom a uz duplom odpajanie a znovu pripajanie + nenastavenie povolenych odboceni), viac to vysvetlene v tejto teme:
https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=62049