[Script] WME Place Interface Enhancements

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby AeRoBianCo » Mon Jun 05, 2017 11:30 pm

JustinS83 wrote:Update released - 1.01.09

Added the option to move the HN entry above the Street name entry in the address panel

PLA cost type will be set to Free when creating a PLA using the PLA button on a Place.

New translations:
Code: Select all
MoveHNEntry: "Move HN entry before street entry",
MoveHNEntryTitle: "Moves the House Number entry before the Street entry in the address editor"


And if I want the opposite as before saying first the Street Name and then the HN...
¿How can I change or revert the code?
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
Supervisor Regional Sureste (Chiapas, Guerrero, Oaxaca).
State Manager (Puebla).
Ex-México Country Manager y Ex-Local Champ. :(
AeRoBianCo
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1757
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:04 am
Location: Puebla, (México)
Has thanked: 1722 times
Been thanked: 721 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby AlanOfTheBerg » Wed Jan 18, 2017 9:22 pm

I don't see the ability to add items to the Place menu. I know it goes to 11, but I want more. :) Under the previous incarnation of the RPP Option script, it added Residential to the list.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ
AlanOfTheBerg
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 23624
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1112 times
Been thanked: 4863 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby AlanOfTheBerg » Wed Jan 18, 2017 9:25 pm

JustinS83 wrote:Residential is an option in the list, or you can use the configurable shortcut (alt+r by default)

Yes, I see that. But the ability to add more items would be nice. :D
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ
AlanOfTheBerg
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 23624
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1112 times
Been thanked: 4863 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby alexs001 » Thu Jun 04, 2020 4:46 pm

Geometry tools seem to have stopped working with area places. (No row of tools.)
Screen Shot 2020-06-04 at 09.44.52.png
(30.07 KiB) Downloaded 239 times


The coordinate editor for area comments has no means of applying changes.
Screen Shot 2020-06-04 at 09.44.28.png
(41.94 KiB) Downloaded 235 times
Area Manager: Okanagan Valley, BC / Newfoundland and Labrador
[ img ] [ img ]
alexs001
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 659
Joined: Fri Oct 26, 2012 5:27 am
Location: Kelowna, BC, Canada
Has thanked: 171 times
Been thanked: 209 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby alexs001 » Thu Jun 04, 2020 11:02 pm

JustinS83 wrote:
alexs001 wrote:Geometry tools seem to have stopped working with area places. (No row of tools.)
Screen Shot 2020-06-04 at 09.44.52.png



Do you have the option enabled? It is working for me.

Disabling and re-enabling that option seems to have restored the functionality for area places. The comments geometry editor remains as shown above.
Thanks for the advice.
Area Manager: Okanagan Valley, BC / Newfoundland and Labrador
[ img ] [ img ]
alexs001
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 659
Joined: Fri Oct 26, 2012 5:27 am
Location: Kelowna, BC, Canada
Has thanked: 171 times
Been thanked: 209 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby Alpha_VA » Fri Apr 10, 2020 11:07 am

In WME Beta, the lock level for new places contains no selection.
Alpha_VA
 
Posts: 205
Joined: Sun Oct 09, 2016 8:48 pm
Has thanked: 61 times
Been thanked: 19 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby Alpha_VA » Fri Apr 10, 2020 11:39 am

jm6087 wrote:
Alpha_VA wrote:In WME Beta, the lock level for new places contains no selection.


What are you meaning? Can you provide screenshots?

I am still seeing lock level options on new places in WME Beta


Sorry John for being a bit to general. I refered to the configuration screen of PIE, here's the screenshot:

PIE config issue.jpg
(29.81 KiB) Downloaded 70 times
Alpha_VA
 
Posts: 205
Joined: Sun Oct 09, 2016 8:48 pm
Has thanked: 61 times
Been thanked: 19 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby Alpha_VA » Fri Apr 10, 2020 11:53 am

jm6087 wrote:So far, your picture has not shown up. I have heard others say that when there are spaces in the file name, it take longer to show (I am not sure myself)


I had to fight a little with the editor, it did not like my PNG so I had to convert to JPG. That's why it came late.
Alpha_VA
 
Posts: 205
Joined: Sun Oct 09, 2016 8:48 pm
Has thanked: 61 times
Been thanked: 19 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby Alpha_VA » Fri Apr 10, 2020 12:07 pm

Production does work, beta does not.
Alpha_VA
 
Posts: 205
Joined: Sun Oct 09, 2016 8:48 pm
Has thanked: 61 times
Been thanked: 19 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby Alpha_VA » Fri Apr 10, 2020 2:19 pm

@JustinS83

Thanks, I added the issue in the beta forum. It is not a serious issue. Some few clicks more when creating a RPP.
Alpha_VA
 
Posts: 205
Joined: Sun Oct 09, 2016 8:48 pm
Has thanked: 61 times
Been thanked: 19 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher, JimboBaggins1966, n4dog, Nyl3s