Waze 4.21.0.0
Mame vonku dalsiu verziu. Zopar noviniek:
Novy skin mapy (nezamienat si s farebnou schemou mapy) - nove fonty, trosku viac prepracovana grafika
Snail trails - trasu ktoru ste presli zobrazuje waze bledsou farbou
Integracia Waze so Spotify - hladajte novu polozku v menu
Fixy:
- po niekolky krat opravene zobrazenie pridanie fotky hned na starte (uz sa toto aj hanbim pisat ako fix)
- policko na hladanie ciela bolo stale zobrazene a prekryvalo navigacne instrukcie
- malo by byt opravene hladanie cerpaciek podla preferencii v menu (toto sa mi nezda) tak mi to bud potvrdte alebo vyvratte
- opravene waze na popredi pocas hovoru
- opraveny pad appky pri tuknuti na push notifikaciu o zdielanej ceste
- cerpacky by uz mali byt zoradene podla ceny (ak je to vybrate v menu)
- mali by sa uz dat upravovat ceny na cerpackach priamo z popup okienka ktore sa zobrazi ak stojite na cerpacke
- maximalna rychlost prekryvala cely tachometer ak ste vosli na segment bez zadanej rychlosti v editore
snad som na nic podstatne nezabudol
Novy skin mapy (nezamienat si s farebnou schemou mapy) - nove fonty, trosku viac prepracovana grafika
Snail trails - trasu ktoru ste presli zobrazuje waze bledsou farbou
Integracia Waze so Spotify - hladajte novu polozku v menu
Fixy:
- po niekolky krat opravene zobrazenie pridanie fotky hned na starte (uz sa toto aj hanbim pisat ako fix)
- policko na hladanie ciela bolo stale zobrazene a prekryvalo navigacne instrukcie
- malo by byt opravene hladanie cerpaciek podla preferencii v menu (toto sa mi nezda) tak mi to bud potvrdte alebo vyvratte
- opravene waze na popredi pocas hovoru
- opraveny pad appky pri tuknuti na push notifikaciu o zdielanej ceste
- cerpacky by uz mali byt zoradene podla ceny (ak je to vybrate v menu)
- mali by sa uz dat upravovat ceny na cerpackach priamo z popup okienka ktore sa zobrazi ak stojite na cerpacke
- maximalna rychlost prekryvala cely tachometer ak ste vosli na segment bez zadanej rychlosti v editore
snad som na nic podstatne nezabudol
POSTER_ID:16806214
1
Re: Waze 4.21.0.0