Vzhledem k tomu, že jsem si popletl datum, tak to berte jako průběžné výsledky.pvo11 wrote:Výsledky hlasování jsou zde.
-
- Map Editor - Level 5
- Has thanked: 263 times
- Been thanked: 1011 times
Tohle se ale netýká úsekových radarů, ty se hlásí vždy.MaXyM_FTN wrote:Aby nahodou nezrychlit (treba kvuli predjizdeni a pak razantne, jako to dela spousty debilu na silnicich) nebrzdit az si radaru vsimnes.bures wrote: K čemu hlášení, když jedu pomaleji, než kontroluje radar?
Úsekové radary jsou vlastnost segmentu, takže mají stejně jako zobrazení MPR cca 2s zpoždění, protože Waze na rozdíl o některých jiných navigací polohu nepredikuje, ale počká si až ji dostane od GPS, což chvíli trvá a čte se to v pravidelných intervalech.mipwa wrote:Dnes se mi 2x stalo, že přišlo varování na úsekové měření až jsem byl pod kamerou - ne s předstihem. Následně přišlo hlášení, že jsem už v úseku.
A ne, nebylo to tím, že jsem jel tak rychle, že se nestihlo přehrát.
Jestli myslíš, že strany Waze, tak to asi netuší ani sami vývojáři a i tak by to bylo soon nebo o něco později.MaXyM_FTN wrote:Bude system usekacu upravovan aby:
* ridic byl upozornen o blizicim se usekaci, bez ohledu na rychlost?
* ridic byl upozornen o mereni momentalni rychlosti na zacatku nebo konci useku?
No tak zlé to není, pokud máš zapnuté navigování, tak obojí funguje dobře.MaXyM_FTN wrote:Takze ti co hlasovali na NE, vlastne hlasovali proti upozornovani o moznosti byt vyfocen radarem. Tomu se rika vylit vanickou is ditetem. Analogicky muzeme zrusit i ostatni radary.
Úseková radary se hlásí dopředu bez ohledu na rychlost.MaXyM_FTN wrote:Neni to pravda (asi). Pokud nejedu rychleji nez meri usek, nebudu o useku informovan dopredu (nez do nej najedu). Pokud zacatek useku meri i momentalni rychlost, tak urcite notifikace o vjezdu do useku mne nezachrani. Nebo se neco v posledni dobe zmenilo?
Co myslis tim 'funguje dobre'?
Jak už jsem psal, v tom případě normální kamery na oba konce + úsek.jardacz wrote:Zrovna třeba Průmyslová je ten případ o kterém jsem mluvil v nějakém postu dříve... Někdy úsekovka, někdy stacionár. Někdy na začátku, někdy na konci. A někdy taky nic
Tak z toho článku polohu nepoznám, až tam pojedeš, tak buď v místě začátku a konce udělej UR, případně to zadej sám.Dawin-CZ wrote:V Chotěboři už jsou nainstalované kamery a měli by údajně už i měřit a posílat pokuty..
Můžete je prosím zavést do mapy?
http://jihlava.idnes.cz/usekove-mereni- ... -zpravy_mv
případně v uterý tam jedu a můžu poslat souřadnice těch usekových radarů? připadne jak se zadává
pevné usekové měření do mapy?
Re: Radary