A muzu se zeptat, co je na me novince spatneho?jardacz wrote:Na všechny poslední novinky kromě poslední říkám ano

-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
A muzu se zeptat, co je na me novince spatneho?jardacz wrote:Na všechny poslední novinky kromě poslední říkám ano
Su aj typovo dobre oznacene?edv99 wrote:Radary na D1 pri Dubnici a Ilave nahodene.
Vdaka userom korkito a OndrejCH
Tie 3 co som fyzicky videl aj ja som potvrdil, este zostal jeden kus pred ilavou a dva pri hornej strede. Tie vsak neviem ci su alebo nie. Ak niekto tade pojdete pozrite ich a potvrdte.
Stacionare zacinaju pekne pribudat.![]()
PS : kedy sa objavia v telefonoch? az po update mapy?
toto vsetko sedi, aj to s tym julomedv99 wrote:no podla mna speed cam a rychlostny radar je to iste, a tak su aj oznacene.
Takze by to malo byt OK.
Ak sa mylim ma opravte.
A urcite budu v ostrej prevadzke od jula. Viac tu.
http://natankuj.sme.sk/c/6305180/polici ... rvenu.html
alebo tu
http://www.lozorno.sk/galeria/file/obca ... 3-2012.pdf
Ten pri ilave bol uz aj pusteny, aj ked asi v testovacej prevadzke.
Aj to by davalo zmysel. Osobne radary zatial neriesim, kedze u nas ich je oficialne malofotrik wrote:To si nemyslim, v cartouche_old vidim nove radary vsechny weight=0 a po potvrzeni weight=2 at uz je to speed nebo fake. Podle me to je jen AM level toho, kdo potvrdil. V novem editoru je ty poznat podle ikony.Suik wrote: Su aj typovo dobre oznacene?Ja ich vidim ako "speed camera" a v cartouche ako "weight = 1" (kedysi tu Zirland pisal, ze vraj:
"Zirland wrote:
Já to vidím v detailu radaru v Cartouche.
Weight=0 - semaforová (red light) kamera
Weight=1 - rychlostní radar
Weight=2 - fake radar
Weight=4 - fake infocedule)
LOL to jedine vyrobit z papiera fake SPZ a s kuklou na hlave to prejstMagicOfLA wrote:Do toho, ja to so slovenskou SPZkou nezistim...guri211 wrote:Treba otestovatMagicOfLA wrote:podľa mňa tam je len tá kamera na červenú. Vie to niekto potvrdiť/vyvrátiť?![]()
M.
a nie je toto kvoli amikom? nespominalo sa dakde to, ze je povinne mat zadnu tabulku iba?foxitrot wrote:Ja sa s tym stale neviem stotoznit. V Izraeli neexistuju take, ktore "fotia" odpredu?edv99 wrote:...waze ich umiestni tak ze meraju od zadu.Nie od predu ako to je v skutocnosti...
Re: Radary