momentalne sa mi zda ze fotky nerobia ale sused dostal stade fotku ked ho tam nahodili cize nik nevie ked zo spustia znovu. v kostolanoch ked montovali tie "radary" tak som sa pital ci to aj foti ten chlapik snim pracoval bezdrotovo a povedal mi ze zatial sa spusta iba na zaznamenavanie rychlosti a ze policajti budu dostavat statistiky a pokial bue vela priestupkov tak si daju doplnit fotak ktory nebude vidno a bude aj fotit cize daju sa tie lepsie typi aj upravit na fotenie. to ze radary fotia odzadu je aj kvoli bezpecnosti ked vnoci fotia aj policajnym autom (pouzivaju blesk) tak je to kvoli tomu aby neoslepili vodica sak keby mu bliskli do oci a nabura tak su navine oni lebo ho oslepili, nepotrebuju odfoteneho vodica staci auto a znacka kedze pokutu plati majitel vozidla nie vodic je na majitelovi ci ju zaplati alebo uvedie kto v dany cas pouzival motorove vozidloporubcan wrote:toto podla info cez PM od spoodyenatora je funkcny stacionarny radar, z ktoreho vie prist predrazena fotka.
takze som ho nechal potvrdeny. len ma prekvapilo, ze take nieco mame v prevadzke aj mimo dialnic
-
- Been thanked: 3 times
Re: Radary