Tipujem ze to bude aj viac. Predpokladam, ze statistika sa dozvie iba o tych wazeroch, ktori su online a maju znamu GPS poziciu (v ramci oblasti). Mnohi zapnuti zvedavci budu bez GPS fixu, v tieni budovy.Nocturno7 wrote:co som pozeral graf tak wazeri to skor pouzivaju na dopravny servis ako na navigaciu... [...] kedze to je vlastne 50% uspechu alebo 50% toho co waze znamena..
Hned to nie je, pretoze z mapovych podkladov sa pravidelne vyraba sucasne niekolko dalsich typov map - som presvedceny ze min. pre klienta, live map a navigacne servery. Pre celu zonu naraz, hoci sa mozno na 95% cestnej siete nic nezmenilo. Preco tato vyroba tak dlho trva (dlhsie ako 2-3 dni) - to nech nam uz Waze vysvetlieste mi prosim vysvetlite ako je to s tymi ich servrami... presnejsie to nechapem preco im vsetko trva 3 tyzdne nahrat klientovi... co je tam pomale? ked ja to z editujem tak si to ktokolvek pozrie pri editacii v tom istom case na svojom pc... to znamena ze na servri to je ulozene... a co je potom pomale? zo servra na klienta? lebo cesty su upravene a ulozene cize nie je potrebne aby to niekto kontroloval kdesik v amerike... tak co je tam pomale?

Mozno raz konecne zacnu vyrabat klientovske mapy per partes - zmenis jednu dedinu a oni 2 hodiny po ukonceni prace vygeneruju kusok mapy pre najblizsie okolie.
-
- Waze Global Champs
- Has thanked: 1280 times
- Been thanked: 649 times
Re: Statistiky waze