[Script] WMEMagic

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WMEMagic

Postby AeRoBianCo » Sun Jul 02, 2017 7:26 pm

I have a doubt
¿What does mean?
· Normalize venues
· Normalize roads
· Non Drivable 2 Drivable

And ¿how it works?
· Fix UI glitches
AeRoBianCo
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
 
Posts: 1188
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:04 am
Location: Puebla, (México)
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 524 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby AeRoBianCo » Fri Oct 27, 2017 11:15 pm

I have a temporary solution to access the selected(s) segment(s) information is to hold Ctrl button + the mouse scroll wheel down to zoom out max at 33% meanwhile it is fixing to be solved with a new update...
Zoomed out... (2) (640x360).jpg
WME zoomed out at 33%
(208.13 KiB) Downloaded 418 times
AeRoBianCo
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
 
Posts: 1188
Joined: Wed Oct 29, 2014 2:04 am
Location: Puebla, (México)
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 524 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby ancho85 » Sat Nov 25, 2017 5:07 pm

I think when we create a segment, internally an negative id is given to that new segment. Only after a save a valid positive Id is assigned. Before saving and moving around in the map Magic shows that those new segments have no way IN or OUT, but that isn't really true. I'm not sure if that is a WME glitch that is affecting this amazing script. Can't WMEMagic ignore errors related to negative ids?
ancho85
 
Posts: 138
Joined: Sat Oct 10, 2015 10:05 pm
Location: Mariano Roque Alonso, Paraguay
Has thanked: 58 times
Been thanked: 32 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby asterix06 » Mon Aug 28, 2017 3:52 pm

Done, thanks Justin
asterix06
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 4425
Joined: Sat Nov 14, 2009 9:23 am
Location: Italy
Has thanked: 993 times
Been thanked: 1874 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby atrophicshiner » Fri Sep 01, 2017 12:12 pm

I'm getting WMEMagic highlighting a roundabout breaking routing when it is mapped correctly.

2 MH & 2mH, roundabout mapped as MH
atrophicshiner
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1616
Joined: Sat Dec 19, 2015 11:10 am
Location: Coventry, UK
Has thanked: 665 times
Been thanked: 384 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby aureozb » Mon Jul 03, 2017 12:09 pm

Thanks dbcm...
aureozb
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 85
Joined: Sat Dec 19, 2015 11:34 am
Location: Luanda, Angola
Has thanked: 101 times
Been thanked: 21 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby BehnamNHappy » Mon Nov 13, 2017 6:43 am

Can't update it anymore. It tell me there is an update, but it will not install.
I also deleted script and tried to fresh install but it gives me this error on tampermonkey: "Unable to parse this! :("
any solution?
BehnamNHappy
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 619
Joined: Sat Apr 18, 2015 2:04 pm
Location: Tehran
Has thanked: 175 times
Been thanked: 247 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby benandjerry » Sun Oct 08, 2017 8:21 pm

I got below notification for a railroad intersecting with a regular road. doesnt this go against the current mapping standard to create intersections with RR?

(also note the typo).

Magic TODO:
segment 301362723
Non-Drivable 2 Drivable :
Time 2 time Waze routing server breaks and sends Wazer to a non-drivable semgnts. You should never connect driving and non-drivable segments
benandjerry
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 137
Joined: Wed Oct 29, 2014 12:24 am
Location: Issaquah, WA
Has thanked: 48 times
Been thanked: 46 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby Boboga » Mon Nov 13, 2017 8:25 am

You can try to change the update url manually in tampermonkey.
Click on the script name in the Tampermonkey dashboard and change the update url:
from: http://profundos.org/waze/magic/magic.bundle.user.js
to: https://profundos.org/waze/magic/magic.bundle.user.js

All you need to do is change http into https.
Click the 'save' button and you should be done.
update.png
(31.12 KiB) Downloaded 108 times


This fixed it for me :)
Boboga
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 20
Joined: Fri Oct 15, 2010 10:24 am
Location: NL
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Re: [Script] WMEMagic

Postby BruceQC » Tue Jul 25, 2017 3:57 pm

The blue highlight for Unneeded Junction appears to be broken with the new version of WME released today in USA. Thanks for your efforts with Magic. It is a great tool!
BruceQC
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 250
Joined: Thu Jul 10, 2014 12:11 am
Location: Birmingham, Al
Has thanked: 17 times
Been thanked: 120 times

Next

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher, RichardPyne, tonestertm