Určite môžeš požiadať o AM. Nájdi si nejaký zanedbaný kút mapy. Pozri tu na fóre pravidla pre žiadosti o AM. Menšia AM v mieste, ktoré to potrebuje, by nemal byt problém.
Ahoj. Ak nepoužívaš prehrávanie hudby z telefónu do radia, tak stačí v mobile pri nastavení BT (autorádio) zrušiť voľbu prehrávanie médií a ponechať len voľbu pre handsfree.
Svojho času som používal Daily Roads Voyager. Ma overlay buttony na ovládanie aj keď beží na pozadí. A tuším sa dalo aj automatizovať nahrávanie po spustení a spúšťal som ho spolu s Waze automaticky po detekovaní car docku
Príčin môže byt viacero. Od zblbnutia systému prideľovania editable area, cez špecificky problém s právami na vytváranie a úpravu POI až po kompletný ban na úpravy mapy (môže spraviť systém automaticky alebo Support na základe požiadavky country coordinatora za edity v rozpore s pravidlami)
Takže buďme trochu špecifickejší.
Ked zapnes vrstvu editable area - zobrazí sa ti vôbec nejaká? si schopný vykonať úpravu nezamknuteho segmentu v EA? A čo upraviť landmark/POI? Vytvoriť nový?
Ak niečo nefunguje, aká presne je tá hláška? (Screenshot)
Re: Waze nováčik - otázky