Post by kumiankka
Yrjönkatu on poikki kadun varrella olevan talon peruskorjauksen takia. Helsingin karttapalvelun mukaan katualueen varaus alkoi 30.12.2015 :o ja jatkuu 23.9.2017 asti. Risteyksessä oleva raportti näyttää liittyvän juuri tähän.
https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... =137875148

Lintulahdenkuja on myös edelleen poikki rakennustyömaan takia. Helsingin karttapalvelun mukaan katualueen varaus alkoi vuosi sitten ja jatkuu 31.10.2017 asti.
https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... =277211100

Kyllä on harvassa Wazen käyttäjät, kun katu saa olla poikki Helsingin ydinkeskustassa reilusti yli puolitoista vuotta ilman että kukaan raportoi. Vai onko siitä vaan sulut vanhentuneet ennen aikojaan?
kumiankka
Posts: 855
Has thanked: 157 times
Been thanked: 370 timesPost by kumiankka
Proffa71 wrote:Closure-pätkässä näköjään lukko tippui automaattisesti pienemmälle tasolle. Eka Closure niin en ole varma pitäiskö sen käyttäytyä noin?
Siinä ei alun perin edes ollut lukkoa :lol: Ajattelin, että closurella saadaan nopeampi vasteaika korjaukseen kuin segmenttiä editoimalla. Sen takia en lähtenyt itse säätämään, vaikka olisin voinut.
kumiankka
Posts: 855
Has thanked: 157 times
Been thanked: 370 times

Post by kumiankka
OnttoKaiku wrote:Nostin tuon Lautatarhankadun pätkän Primary Streetiksi, se ilmeisesti toimii ainakin tällä hetkellä ajoreittinä pohjoisesta etelään?
Kyllä siitä keskustaankin pääsee, mutta opasteissa lukee korkeintaan Pasila, jos sitäkään. Pasilan reitti kulkee korttelin pohjoispuolelta. Redin oman infon mukaan Lahti - keskusta -reitti kulkee metroaseman alta ramppia pitkin. Toimivia väyliä kaikki, joten antaa Wazen arpoa niistä tilanteen mukaan nopeimman.

Kävin ajamassa tuolla suunnalla viime viikolla. Hermannin rantatien ja Työpajankadun risteyksessä io tällaiset optasteet: http://aijaa.com/1sBcJx

Ja välittömästi sen jälkeen Hermannin rantatien ja keskusta-rampin risteyksessä on tällaiset opasteet: http://aijaa.com/tfEGtN
kumiankka
Posts: 855
Has thanked: 157 times
Been thanked: 370 times

Post by kumiankka
Kävin tarkistamassa Kalasataman alueen tilanteen. Siellä tarvetta tiesuluille.

Tämä ramppi puuttuu edelleen ja edellinen sulku on tainnut expiroitua. Maasto oli sen näköistä, että 4x4-attribuutti voisi toimia myös :lol:
https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... =337676100

Nippu rakennustöiden takia suljettuja segmenttejä. Rakennettavissa taloissa on arvioitu valmistuminen tämän vuoden loppuun mennessä:
https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... ,293222689

Tämä tie on kanssa työmaa-aluetta vielä toistaiseksi:
https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... =340933751

Teiden linjaukset on hyvin kohdallaan koko alueella. Hermannin rantatien ja Kyläsaarenkadun välissä tai ulkopuolella olevista GPS-jäljistä ei tarvitse välittää. Ne on joko työmaan autoja tai vanhentunutta tietoa.
kumiankka
Posts: 855
Has thanked: 157 times
Been thanked: 370 times

Post by kumiankka
Redin ympäristö elää jatkuvasti. Tänään oli asfalttimiehet työn touhussa ja liikenteenohjaajat pysäytti autoja vuoron perään Teollisuuskadun ja Itiksen suunasta. Meinasin tarkistaa Kalasataman rampin tilanteen, kun iltapäivällä siitä ilmeisesti sai ajaa, mutta illalla ei enää päässytkään asfalttikoneiden takia. Huomenna tai ensi viikolla tilanne voi olla taas erilainen ja sen takia siellä onkin closuret.
kumiankka
Posts: 855
Has thanked: 157 times
Been thanked: 370 times