Post by porubcan
Tak to pozor. Waze konto obsahuje práve veľmi citlivé údaje o tvojej polohe. V map editore vidno históriu jázd. Odporúčam teda použitie iného hesla. A ak náhodou to isté heslo používaš aj pre iné služby, odporúčam ho zmeniť aj v nich.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Answers: 1
Has thanked: 621 times
Been thanked: 1820 times
Send a message

Post by porubcan
ahoj. tato moznost bola schvalne odstranena. prave kvoli castym oplzlym komentarom na adresu hliadok v niektorych krajinach.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by porubcan
ahoj. pozri si v editore zalozku Drives (Jazdy) ci tam je uz ta jazda zobrazena. niekedy nahravanie jazd chvilu trva a vynimocne sa stane, ze sa nejaka uplne strati...
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by porubcan
ako pise Bew1one. bezne toto pouzivame a v pripade, ze na rovnakej ulici su 2 benzinky rovnakej znacky oproti sebe, tak aj tam zvykneme pouzit rozlisenie smeru (napr. Slovanft, Nitrianska Trnava mame rozlisene pomocou tohto na Nitrianska » centrum a Nitrianska » NR). kazdu lokalitu kde to chyba treba riesit individualne. mozes navrhnut upravu POI z apky alebo cez map editor (www.waze.com/editor) a nasledne to niekto dalsi schvali.

najlepsie je teda bavit sa o konkretnych pripadoch.

porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by porubcan
ahoj. bohuzial nie. k dispozicii je len jednoduchy zoznam oblubenych miest.
aby toho nebolo malo, obcas sa zvykne rosypat poradie...
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by porubcan
idealne, ak sa ti teda chce zaloz k tomu temu v podsekci SK - Ziadosti o upravy mapy
do tej temy mozes davat taketo permalinky a idealne aj s uvedenim ako by adresa mohla vyzerat (nie kazdy ma dobru lokalnu znalost alebo cit pre najdenie spravneho ciela do adresy. v tomto pripade neviem ci by bolo najlepsie tam dat kombinaciu Trebisov / Centrum)
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by porubcan
ano presne to forum myslim

prave preto ze nemam dobru lokalnu znalost netusim ci je vhodne tam dat Kosice, Trebisov alebo Secovce. v tomto je lepsie dat na vedomosti domacich.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by PotvorV70
Ahoj, mám asi lama dotaz, ale nikde jsem nevyhledal... Během cesty se zobrazují ostatní aktivní uživatelé, ale neaktualizuje se jejich pozice, jakmile se na mapě ukáží, stojí na stejném místě (nepohybují se), ačkoliv dle info v textovém poli normálně jedou...

Díky!
PotvorV70
Send a message

Post by Provincak
Ahoj, moje Waze na mne přestala mluvil - a to jsem jí nic neudělal :) . Foun se mi vrátil z opravy displeje. Všechno nastavení zůstalo, tak jak bylo předtím, jen hlášky z waze jsou slyšet velmi trhaně. Vždy tak jednou za 10 km se ozve půl slova. Zkoušel jsem aplikaci aktualizovat nebo přepnout ji do jiného jazyku - pořád stejné. Možná je problém jen v jejím nastavení, ale volba Zvuk je povolena. Jiné zvuky foun vydává normálně.

Díky za odpovědi, Tom
Provincak
Send a message

Post by Provincak
Sound jsem vymazal a nové zvuk. soubory byly staženy. Nemám teď možnost vyrazit do terénu abych to odzkoušel - mělo by waze mluvit např. buďto při nastavování trasy nebo hlasitosti?
Jiný proces mi prostředky nežere, nic jiného neběží.

Díky
Provincak
Send a message