shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Has thanked: 158 times
Been thanked: 176 times
Send a message

Post by shalafi
vlado_s wrote:R1 smer Trnava je príliš "vysoko", ujo waze identifikoval problém. Prosím odomknúť tieto segmenty, aby som ich mohol posunúť podľa gpsov.
odomknute .. ked skoncis, daj prosim vediet.
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Send a message

Post by shalafi
nechce sa niekomu prekopat krizovatku pri TPD? https://world.waze.com/editor/?zoom=7&l ... TTTFTTTTFT
Segmenty zapad-vychod su tam zalostne mimo ortofoto a GPS. Navyse v krizovatke su porobene zalomenia kvoli hlaskam a mne sa to momentalne naozaj nechce skumat :oops:
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Send a message

Post by shalafi
Sanicko wrote:Košice, potreboval by som odomknúť križovatku
Tr. SNP, Ipeľská, Ondavská

Je tam pokus o jeden odbocovaci segment: tvarom ani polohou nezodpoveda realu, problemy robia zakazane smery... Navyse odbocovacie segmenty su vo vsetkych rohoch... tak ked to uz bude otvorene, tu krizovatku by som skompletizoval celu....
mas to odomknute - ked skoncis, daj prosim vediet.
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Send a message

Post by shalafi
Sanicko wrote:Rimavská Sobota
odomknúť segment na 50-ke
Chcem doplnit čerpaciu stanicu Shell
mas
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Send a message

Post by shalafi
vlado_s wrote:
shalafi wrote:nechce sa niekomu prekopat krizovatku pri TPD? https://world.waze.com/editor/?zoom=7&l ... TTTFTTTTFT
Segmenty zapad-vychod su tam zalostne mimo ortofoto a GPS. Navyse v krizovatke su porobene zalomenia kvoli hlaskam a mne sa to momentalne naozaj nechce skumat :oops:
Cez víkend som tam niečo upravil, tak môžem prekopať celú, len pls. odomkni (3).
Večer upravím aj tu R1. Ď.
Krizovatka pri TPD je odomknuta.
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Send a message

Post by shalafi
Sanicko wrote:
shalafi wrote:
Sanicko wrote:Košice, potreboval by som odomknúť križovatku
Tr. SNP, Ipeľská, Ondavská

Je tam pokus o jeden odbocovaci segment: tvarom ani polohou nezodpoveda realu, problemy robia zakazane smery... Navyse odbocovacie segmenty su vo vsetkych rohoch... tak ked to uz bude otvorene, tu krizovatku by som skompletizoval celu....
mas to odomknute - ked skoncis, daj prosim vediet.
Hotovo...
V ktorom editore si to robil, Cartouche_old? Lebo to jedine by Ta ospravedlnilo, ze si tam nechal tie cervene nepomenovane segmenty :twisted: Kazdopadne vypln aspon mesto a bud tam daj ulicu, alebo zaskrtni "No Street".

edit Rovnako tu Ta poprosim si opravit cervene segmenty na tej novovytvorenej Shellke https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... ,160052533
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Send a message

Post by shalafi
Sanicko wrote:Košice
Boženy Nemcovej

Blokovany vstup do odbočovacieho segmentu...
opravene
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Send a message

Post by shalafi
porubcan wrote:tuto pri zjazde D1 na SC je UR bez popisu aj trasy a vyzera ze treba zakazat moznost otocenia do protismeru na tomto segmente
je locknuty levelom3
otocenie tam ale zakazane je .. (ci to uz niekto stihol zakazat a neupdatol sa cas zmeny na segmente?)
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Send a message

Post by shalafi
Sanicko wrote:Košice
odomknúť segment medzi a príslušné pruhy na Triede SNP

Prepojenie sa nachádza výrazne južnejšie, ako je zakreslené... Dokonca to má za následok zlú navigáciu z Popradskej na Obchodnú, kde sa Waze vytrvalo snaží nanucovať cestu cez Hronskú, napriek tomu, že je tam výrazný "vracák" cez frekventovanú dvojprúdovku
opravene
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
Send a message