Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.
Post by Mvan231
I have a suggestion about the URs tab of the menu. It would be great to have the ability to see how many days has passed since the last comment was made

Edit: I see this is already possible in the settings to change the age to the last comment age
Mvan231
Posts: 858
Has thanked: 675 times
Been thanked: 112 times
Send a message
- Mark
Mvan231 (3) MI AM
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)

https://s.waze.tools/c3.png

Post by Mvan231
aamazotr wrote:Hi.

Anyone else having problems with the script? It doesn't work in production or beta, Firefox browser.

When scanning the area does not bring results.
No issues for me at the moment. I'm running Chrome though
Mvan231
Posts: 858
Has thanked: 675 times
Been thanked: 112 times
Send a message
- Mark
Mvan231 (3) MI AM
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)

https://s.waze.tools/c3.png

Post by Mvan231
I just noticed that the age counter on the MC tab seems to be grabbing some strange data (see attached)
Mvan231
Posts: 858
Has thanked: 675 times
Been thanked: 112 times
Send a message
Attachments
- Mark
Mvan231 (3) MI AM
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)

https://s.waze.tools/c3.png

Post by Mvan231
YanisKyr wrote:
Mvan231 wrote:I just noticed that the age counter on the MC tab seems to be grabbing some strange data (see attached)
I've experienced this and I think it's narrowed down to a newly added MC (after the last scan or even just in the current session). At the next scan it will grab the correct date.
This MC was there before the latest scan. Did you have to clear it out before scanning again? I could try that.

I also am noticing I'm only getting a limited number of results for MC scans
Mvan231
Posts: 858
Has thanked: 675 times
Been thanked: 112 times
Send a message
- Mark
Mvan231 (3) MI AM
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)

https://s.waze.tools/c3.png

Post by Mvan231
YanisKyr wrote:
Mvan231 wrote:This MC was there before the latest scan. Did you have to clear it out before scanning again? I could try that.

I also am noticing I'm only getting a limited number of results for MC scans
I've only experienced this with me adding an MC between scans. I'm not clearing the list before another scan, but with the next scan that 18,000-something goes to where it should be (0 days).

Edit: actually let me demonstrate with 2 screenshots (age is 18,138 right after adding, and 0 after re-scanning).




Interesting! I will have to give this a shot when back with my computer next week. Thanks for the good info
Mvan231
Posts: 858
Has thanked: 675 times
Been thanked: 112 times
Send a message
- Mark
Mvan231 (3) MI AM
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)

https://s.waze.tools/c3.png

Post by Mvan231
Bew1One wrote: Hello, UR-MP is very, very slow for me now when updating data from WME. is it some mistake?
Do you have "auto scan" and "distances" options inside of UR-MP turned on?
Mvan231
Posts: 858
Has thanked: 675 times
Been thanked: 112 times
Send a message
- Mark
Mvan231 (3) MI AM
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)

https://s.waze.tools/c3.png

Post by Mvan231
I've had this happen before too. My only fix was to close my browser and try it again from the beginning. Not sure why it was stuck and moving so slow, but it sped up a lot after
Mvan231
Posts: 858
Has thanked: 675 times
Been thanked: 112 times
Send a message
- Mark
Mvan231 (3) MI AM
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)

https://s.waze.tools/c3.png

Post by Mvan231
script keeps returning some results outside of my EA when I am scanning my editable area. Any ideas why?
Mvan231
Posts: 858
Has thanked: 675 times
Been thanked: 112 times
Send a message
- Mark
Mvan231 (3) MI AM
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)

https://s.waze.tools/c3.png

Post by Mvan231
I was just noticing that the statistics tab doesn't have PURs included. Is there a way to include them? or are those stats generated with a different method?
Mvan231
Posts: 858
Has thanked: 675 times
Been thanked: 112 times
Send a message
- Mark
Mvan231 (3) MI AM
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)

https://s.waze.tools/c3.png

Post by Mvan231
Solid point... I think it was different in my head at the time :) Thanks
Mvan231
Posts: 858
Has thanked: 675 times
Been thanked: 112 times
Send a message
- Mark
Mvan231 (3) MI AM
GLR | Michigan Editor
Wazeopedia :lol: | Engineer :geek: | iOS user :)

https://s.waze.tools/c3.png