Post Reply

Zobrazovanie starej mapy na mobile.

Post by holmesko
Ahojte. Dnes sa mi stala taka vec ze v mobile mi zobrazuje mapu asi spred tyzdna staru. Zase mam bodky na miestach co som odbodkoval, aj opravene sesty su zase neopravene. Stretli ste sa s tym niekto? Dakujem.
holmesko

POSTER_ID:7356672

1

Send a message

Post by foxitrot
porubcan wrote:...v mobile je moznost refreshnut mapy - klient si totiz drzi lokalnu cache, takze - menu - settings - advanced - data transfer - refresh map of my area.
Nie vsetky verzie aplikacie v mobile to vedia, ale na vsetkych pomoze dat si vytvorit trasu cez tie stare cesty - vtedy sa tam nacitaju aktualne kusky mapy.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Has thanked: 1282 times
Been thanked: 649 times
Send a message
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).

Post by MagicOfLA
holmesko wrote:Ahojte. Dnes sa mi stala taka vec ze v mobile mi zobrazuje mapu asi spred tyzdna staru. Zase mam bodky na miestach co som odbodkoval, aj opravene sesty su zase neopravene. Stretli ste sa s tym niekto? Dakujem.
Bodky si nevšímaj, zvyčajne to treba odbodkovať viackrát.
Opravené cesty sa ti objavia v mobile až potom, čo prebehne aktualizácia máp a tá bola posledne... hmmm... včera ráno so stavom k 14.5. Mladšie zmeny až v ďalšom update.

M.
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Has thanked: 82 times
Been thanked: 178 times
Send a message

Post by porubcan
Magic ma pravdu, klient reflektuje opravy map s urcitym oneskorenim, ak vsak klient interpretuje mapu starsiu ako by mala byt po poslednom map update, tak v mobile je moznost refreshnut mapy - klient si totiz drzi lokalnu cache, takze - menu - settings - advanced - data transfer - refresh map of my area.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Answers: 1
Has thanked: 622 times
Been thanked: 1832 times
Send a message