oolcoo - tuto v TT na Skladovej je UR od teba.
co by si si zelal?
co by si si zelal?
-
- Waze Global Champs
- Has thanked: 622 times
- Been thanked: 1832 times
to uz by malo byt fixnute... taketo robilo bezne ked slepa ulica nemala na konci junction. tvoje UR ma aspon upozornilo na chybajuce ulicky v lokalite... tie som doplnil.oolcoo wrote:"The map problem you reported on Waze on 23-May-2012, (oolcoo) has been reviewed by tomastomcat but wasn't resolved, most likely due to insufficient information or non-exact location."porubcan wrote:oolcoo - tuto v TT na Skladovej je UR od teba.
co by si si zelal?
dasi zatvarac...
slo o to, ze ma nenavigovalo zo skladovej na ktorej som bol, ale az z krizovatky s hlavnou cestou
uz su tam tie URka dve. podla mojho nazoru je taketo obchadzanie nekorektne. live-map obchadzku nepouziva... podla cartouche su priemerne rychlosti na jednotlivych segmentoch tomasikovej porovnatelne s tou obchadzkou... vidim to skor na support ako na zatvoreniefoxitrot wrote:
- BA - Tomasikova https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... 0,84331530
Wazer asi siel 26.5. od Ruzinovskej po Tomasikovej na pumpu Shell na rohu Tomasikovej a Drienovej, cestou naspat (ktovie v akej dennej dobe) smerom na Ruzinovsku ho Waze navigovalo divnou oklukou po Medzilaborecká-Trebišovská-Trebišovská miesto rovno po Tomasikovej.
Tipujem ze to bola obchadzka cakania na semaforoch na krizovatke s Maximiliána Hella, navrhujem zatvorit ako Solved (a.k.a. "vsetko v poriadku").
asi dalsi podobny bug. Nitra - zjazd na R1 od Drazoviec.porubcan wrote:bude asi nejaky bug v mapach, mozno suvisi s novou verziou editora.
doobeda som zaregistroval UR v TT na Nitrianskej. fixol ho pravdepodobne tomastomcat... ocividne tam bol tiez problem s nepovolenou konektivitou. a to na hlavnej ceste, ktoru jazdim dost casto a nie tak davno som ju kontroloval a zamykal a nebol tam ziadny problem...
len pripominam, ze toto je este stale neopravene, prosim niekoho s prislusnymi pravami o opravu.porubcan wrote:asi dalsi podobny bug. Nitra - zjazd na R1 od Drazoviec.porubcan wrote:bude asi nejaky bug v mapach, mozno suvisi s novou verziou editora.
doobeda som zaregistroval UR v TT na Nitrianskej. fixol ho pravdepodobne tomastomcat... ocividne tam bol tiez problem s nepovolenou konektivitou. a to na hlavnej ceste, ktoru jazdim dost casto a nie tak davno som ju kontroloval a zamykal a nebol tam ziadny problem...
https://world.waze.com/editor/#?zoom=4& ... =147382137
nemohol som to opravit kvoli locknutemu segmentu (level 3). pozrite to niekto, pls
k danej chybe su tu este dve nove UR mimo mojej EA, chyba je uz odstranena, no treba pockat na map update (mozno uz zbehol, oprava bola vykonana 28.5. foxitrotom)foxitrot wrote:Fixujem. Tie dva segmenty boli "oolcoo Sun Feb 05 2012". Samozrejme kedze Waze SW je obcas deravy ako reseto, nie je to dokazatelneporubcan wrote:tuto v Sali je UR. chyba povolena konektivita v tejto krizovatke pri Kajale - konkretne v tych dvoch vyznacenych mini segmentoch - jeden blokuje smer GA->SA a druhy opacny smer.
[edit]A ako som predchvilou zistil (vid moj navrh "Keep PANIC!"), po zmene troch sipiek na zelene tie segmenty nadalej ostavaju oolcoove
Re: User request