[Script] WME Place Interface Enhancements

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Tue Mar 20, 2018 5:37 pm

WazingArch wrote:I mean an option that hides or shows which Places are linked similar to the "Show lock level" option. It could be "Display place linking". Or this could be a check in Magic script - I am not sure how important is Place linking for Waze map.
PIE_MapMenu.png


Yes, this is more of a function for Magic. It is on my to-do list already.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1378
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2471 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Mon Apr 16, 2018 6:08 pm

Update released - 2018.04.16.01

Adding option to automatically open the PUR for a selected Place (should work even with the PUR layer disabled)
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1378
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2471 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Tue Apr 17, 2018 7:38 pm

WazingArch wrote:Hello, may I request a little improvement to the script? Is it possible the script to hide relevant place names when Places Filtering feature is used to hide places? This will make the script much more convenient to use.
Best regards.

Yes - this was on my list a while ago and started looking at it and then squirreled. Can't promise a timeline, though, because from what I remember it wasn't straight forward to implement.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1378
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2471 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Sat Apr 21, 2018 2:05 pm

lg1992 wrote:I've met an RPP that is marked with a red circle by PIE. It proves that RPP may also be linked to an external provider. Is it possible to show the External Provider controls for RPP and enable changing them?

Please provide a PL
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1378
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2471 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Sat Apr 21, 2018 3:23 pm

lg1992 wrote:
JustinS83 wrote:
lg1992 wrote:I've met an RPP that is marked with a red circle by PIE. It proves that RPP may also be linked to an external provider. Is it possible to show the External Provider controls for RPP and enable changing them?

Please provide a PL

It's already there, in the text. Here it's again: https://www.waze.com/editor/?env=il&lon ... 251.108252

Thanks! I'm mobile most of the day so I'll take a look tonight
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1378
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2471 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Fri Apr 27, 2018 1:03 pm

lg1992 wrote:"Show lock buttons for RPPs" doesn't work anymore.


It's working for me. Check your console for errors.

Screenshot - 4_27_2018 , 9_02_46 AM.png
(40.03 KiB) Downloaded 293 times
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1378
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2471 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Sat Apr 28, 2018 7:36 pm

Trexer0 wrote:Thanks for your continued efforts on this very helpful script.

Adding RPPs today and noticing street name and city from the closest segment is not being auto-filled.

Make sure you have the latest version - I fixed that bug Thurs or Friday
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1378
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2471 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Tue May 01, 2018 9:10 pm

laurenthembprd wrote:Hi Justin,

When PIE is activated with WME Check Road Name, there is an annoying inter-action on WME Check Road Name.
Without other script or extension.
Windows10, Chrome, updated.

Console :
Bug PIE with WME Check Road Name.png

I can try to take a look but since that script is dedicated for France, I won't be able to really test.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1378
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2471 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Thu May 03, 2018 2:01 am

SeveriorumPatrem wrote:Prod.

I can no longer access/update TamperMonkey due to firewall issues on my main PC, but my laptop has no restrictions. Therefore I run updates on the laptop, back up my scripts to file and then restore them on the main PC. Setups are nearly identical, and shared scripts are 100% identical. PIE runs on the laptop but not on the restricted PC. No other script troubles. I'm guessing something about the PCs restrictions is blocking PIE.

Have you checked the console for errors?
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1378
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2471 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby JustinS83 » Fri May 04, 2018 6:03 pm

SeveriorumPatrem wrote:I have no idea why my brain did not process that simple task, to check the console. Thanks. Here is the error I am seeing.
.
.
.

Have you updated?
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1378
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2471 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: dfortney, FourLoop, Mapman44