Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Waze nováčik - otázky

Postby tmx643 » Mon Nov 17, 2014 10:55 am

To mluvím o dudlíku v aplikaci, ten by měl být prvních 160 km, ne? A místo toho to zabralo uvedený čas a nájezd. Level dva teď označuju zmizení dudlíku.
Level 2 v editoru se změnil v pořádku.
tmx643
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 95
Joined: Sat Oct 25, 2014 5:04 pm
Has thanked: 11 times
Been thanked: 19 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby tmx643 » Wed Dec 03, 2014 11:24 pm

Ahoj, má nějaký význam pro výslednou navigaci, když má segment při normálním úrovňovém křížení jinou výšku?
Např. Václava Sedláčka v P4 - Michli
segment křižovatky na Budějovické

Nebo je to chyba?
tmx643
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 95
Joined: Sat Oct 25, 2014 5:04 pm
Has thanked: 11 times
Been thanked: 19 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby tmx643 » Mon Jul 27, 2015 6:54 pm

Je to i ve verzi z Play, ale nejede to, protože aplikace ridewith není pro ČR, jak bylo avizováno.
Attachments
ridewith.png
(187.6 KiB) Downloaded 377 times
tmx643
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 95
Joined: Sat Oct 25, 2014 5:04 pm
Has thanked: 11 times
Been thanked: 19 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby tmx643 » Tue Sep 22, 2015 4:51 pm

kaga_cz wrote:Ano, a právě proto je tato možnost v klientovi implementovaná a kolony naskakují 3s po tom co je nahlásím.

Ahoj, tak to není, to zpomalení po nahlášení kolony se zobrazí jen v tvém telefonu. Není to tak, že v tom okamžiku by se rozsvítil segment v mapě i ostatním, to až na základě průjezdní rychlosti (a tam někdy stačí i jeden velmi pomalý člověk, jen to nevydrží moc dlouho).
tmx643
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 95
Joined: Sat Oct 25, 2014 5:04 pm
Has thanked: 11 times
Been thanked: 19 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby tomi163Cool » Mon Nov 02, 2015 4:38 pm

Ahoj, stiahol som si waze do HTC sensation, keď som pripojený cez wifi všetko funguje ak wifi vypnem a zapnem mobilne data navigacia sa tvári, že nemá prístup na internet a vypisuje "hľadá sa sieť". Nevie mi niekto poradiť čo sa s tým dá robiť. Ďakujem
tomi163Cool
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 02, 2015 4:35 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby tomi163Cool » Tue Nov 03, 2015 10:48 am

porubcan wrote:
tomi163Cool wrote:Ahoj, stiahol som si waze do HTC sensation, keď som pripojený cez wifi všetko funguje ak wifi vypnem a zapnem mobilne data navigacia sa tvári, že nemá prístup na internet a vypisuje "hľadá sa sieť". Nevie mi niekto poradiť čo sa s tým dá robiť. Ďakujem

Zmen si default APN z wap na internet v nastavení mobilných dátových pripojení...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk


Ďakujem za pomoc, zmenil som to a už všetko funguje.
tomi163Cool
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 02, 2015 4:35 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby tomidd » Mon Apr 04, 2016 8:20 am

Zdravím, dával jsem formulářem žádost o AM a L3. Jak dlouho řádově trvá vyřízení?
Rád bych po okolí poupravoval speedlimity. Bohužel, tam kde by to bylo zrovna potřeba je často L2 málo.
Samsung Galaxy A70
tomidd
 
Posts: 152
Joined: Thu Dec 12, 2013 8:01 am
Has thanked: 6 times
Been thanked: 17 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby tomidd » Mon Apr 04, 2016 11:58 am

Aha, mě šlo hlavně o to L3. Mylně jsem se domníval, že to je jen po 10000 editech. Když jsem zjistil že po 25000, tak je to pro mne prakticky nedosažitelné. Pak jsem tady našel něco o žádosti, myslel jsem že je společná pro AM i L3. Už jsem tu žádost L3 na wiki našel. Podmínka 25k, tak za pár let.
Na 25k by se dalo dostat možná právě speedlimitem. Ale zjistil jsem, že počítání editací funguje značně nekorektně. Minulý týden jsem to sledoval. Jeden den jsem udělal střízlivým odhadem cca1500 editů (rychlosti po vesnicích okolo). Druhý den jsem koukal že připsáno 600. Tak jsem to další den sledoval v lustraci editora. Ta funguje prakticky online. Vždy po uložení cca 20-30 editech jsem se podíval do lustrace. Po nějaké době to v lustraci přestalo přičítat. Zastavilo se to ten den na nějakém čísle (cca 300) a to už tam zůstalo. Udělal jsem ještě nějakou stovku, ale to číslo se už nezměnilo, je tam dodnes. Pak se dá těžko doklikat na vyšší level.
Popravdě s L2 se moc oprav udělat nedá. A kvůli každému kliknutí někoho otravovat... O speedlimit nemluvě. Buď to na dvě kliknutí udělám sám, nebo si o tom budu s někým dopisovat. Asi spíš nebudu. U drobností to podle mne nestojí za to, špatný poměr výkon/cena. U těch speedlimitů vím o spoustě 20,30,70ek. Jsou to jednotlivosti, opravitelné každá za 5-10 vteřin. Přes žádost, spousta žádostí, klikání, času. Zatím nevím co s tím. Rád bych to opravil, ale nechci "systém" (ani sebe) zahlcovat žádostma.
Samsung Galaxy A70
tomidd
 
Posts: 152
Joined: Thu Dec 12, 2013 8:01 am
Has thanked: 6 times
Been thanked: 17 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby tomidd » Tue Apr 05, 2016 7:28 am

Díky oběma za obsáhlé osvětlení. Proti zámkům samozřejmě nic nemám, bez toho by to opravdu těžko fungovalo. O těch denních limitech stejných editů jsem nevěděl, i když mne to mohlo napadnout. Prakticky mne nějaké honění za body netrápí. Vyplynulo to z uvolněné nové funkce Wazu speedlimit, která mi dost chyběla a považuji ji za velmi užitečnou. Tak jsem se s radostí pustil do doplňování chybějících dat v okolí, kde často jezdím. Pole neorané. Primárně to dělám pro sebe - abych měl v autě ve Waze co nejlepší mapu. A jako bonus dobrý pocit a samozřejmě i body. Ale ty zase jenom kvůli opravám speedlimitů na hlavnějších silnicích, kde to často nesedí se začátky obce, nebo chybí některé rychlosti. Nu, budu se editování nadále věnovat v rámci svých možností a schopností. A vzdělávat. :-)
Samsung Galaxy A70
tomidd
 
Posts: 152
Joined: Thu Dec 12, 2013 8:01 am
Has thanked: 6 times
Been thanked: 17 times

Zlta cesta

Postby TomMac123 » Wed Aug 06, 2014 11:02 am

Co znaci zlta cesta?
TomMac123
 
Posts: 1
Joined: Wed Aug 06, 2014 11:00 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users