Post by skubko
No, mne snad este ani raz pri dlhej trase nepadla. Naposledy minuly tyzden, cca 6 hodin a vsetko ok.. Aj ked je pravda, ze asi po 2 hodinach som ju na odpocivadle vypol a znova zapol, ale potom som pokracoval 4 hodiny dalej bez problemov. A zatial som tento problem nespozoroval nikdy. Nezabija vam ju Android? Napriklad battery optimization?
skubko
Country Manager
Country Manager
Posts: 259
Has thanked: 130 times
Been thanked: 70 times
Send a message

Post by vadox
Aktualne som siel krizom cez cele Slovensko (Bratislava - Snina a spaet).
Pri prechode cez Donovaly (z Bratislavy) Waze stratilo spojenie zo serverom (je tam dost slabe pokrytie GSM, Orange). Sam sa nepripojilo, nutny restart aplikacie.
Po prejdeni asi 500 km (asi 5 a pol hodiny) aplikacia zatvrdla, ale dokonale. Ani po vypnuti a zapnuti telefonu nebolo mozne Waze spustit. Asi po stvrtom restarte telefonu sa Waze spustilo, ale vsetko "zabudlo". Bol som novacik, nastavena anglictina. Prihlasit sa menom a heslom nebolo mozne. Po zadani mena a hesla sa nanovo objavila prihlasovacia obrazovka.

Pomohlo az vymazanie vsetkych Waze dat. Po znovuspusteni uz bolo mozne prihlasit sa, obnovilo sa vsetko, co je ulozene na serveri. Nanovo bolo potrebne stiahnut slovencinu a slovensky hlas (Adka).

Pri spiatocnej ceste (siel som inou cestou, juhom Slovenska) ziadny vypadok nebol.

Este jedna vec, od Android 7 (Sony X-peria X, teraz mam Android 8) sa pri navigovani dost prehrieva mobil. Predtym az taky horuci nebol (ale len subjektivny pocit). A tiez je vyssia spotreba elektiny. Aj ked mam mobil na nabijacke v aute (tusim dava 2A), tak pri navigovani sa bateria vuobec nedobija, vsetko spotrebovava Waze.

Vado.
vadox
Posts: 39
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times
Send a message
Samsung Galaxy A70, Android 9.0
Waze vzdy najnovsia verzia

Post by vargosz
Ahoj, minulý týden jsem s waze projel trasy:

Praha > Budapešť,
Budapešť > Gerník (vesnička v Rumunském Banátu)
Gerník > Chorvatsko (Seinj)
Chorvatsko > Praha

Dohromady asi 2700km a pád proběhl jen jeden a to bylo ještě v situaci, kdy jsem v zácpě na Srbsko/Chorvatské hranici něco hledal v telefonu a waze běželo bez zadání cíle (navigování) na pozadí... Protože se kolona téměř nehýbala, tak to neberu jako pád aplikace, ale jako normální fci, kdy se waze na pozadí bez pohybu samo ukončí...
Netvrdím, že jsem všechny ty úseky projel bez toho, abych waze neukončil během nějaké pauzy, ale úseky cca 400km, nebyly nic neobvyklého...
vargosz
Area Manager
Area Manager
Posts: 744
Has thanked: 258 times
Been thanked: 200 times
Send a message
[L4] Android 12 - One Plus Nord

Post by vitj
Me na androidu apka waze nepada. Bude asi zalezet na velikosti pameti, vykonu atd.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 4112
Has thanked: 807 times
Been thanked: 835 times
Send a message