Dobré poránu,
jsem sám, komu se po osmém dubnu přestaly ukazovat v editaci map nově ujeté trasy?
Moderators: Unholy, GinBook, guri211
nocommenta wrote:Turrican7 wrote:Nech sa páči upgradovaná verzia rozloženia klávesnice pre WME, vhodná pre tlač vo farbe aj čiernobielo (s obmedzeniami).
Keyboard map, Waze ME printable - color
Keyboard map, Waze ME printable - BW texts
Máš tam chybku, používame Ctrl a nie Alt pri výbere viacerých segmentov...
matkosranda wrote:vie mi niekto poradit ako rozdelit ulicu ked potrebujem vytvorit novy bod napr kvoli rychlosti alebo uzavretiu ulice (napr ked je tam prekazka a je neprechodna).
.. Existuje nejake elegantnejsie riesenie?
matkosranda wrote:Ahojte, otazka k MPR.
Ak je cesta s viacerymi jazdnymi pruhmi a rozlicnymi MPR pre kazdy pruh ake MPR sa definuje vo vlastnostiach cesty? Navigacia nedokaze rozlisit v akom jazdnom pruhu idem.
Tipol by som ze najnizsie nakolko upozorni vodica na prekrocenie a ked je v rychlejsom pruhu tak si to vodic uz musi individualne vyhodnotit.
Ak je cesta s jednou MPR pre osobne vozidla a inou pre nakladne, uvadza sa niekde v dodatocnych podmienkach MPR pre nakladne vozidla? Nenasiel som to, v navigacii som nasiel iba definovanie vozidla osobne/taxi, takze mi pripada ze asi nie. Na druhej strane v dodatocnych podmienkach ciest su moznosti zakazu vjazdu pre nakladne vozidla, neviem vsak aky to ma vyznam cosi pre LKW uvadzat a nieco zas nie.
Dakujem
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users