[Script] WME Chat addon

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Chat addon

Postby JustinS83 » Wed Nov 28, 2018 4:41 pm

karlcr9911 wrote:When clicking on the target icon to try and jump to an editor, nothing happens and I get this message in the Console:

app-c8d51c5964303b394782.js:1 Uncaught TypeError: e.clone is not a function
at Object.t.cloneGeometry (app-c8d51c5964303b394782.js:1)
at t.value (app-c8d51c5964303b394782.js:1)
at t.value (app-c8d51c5964303b394782.js:1)
at O (vendor-3772879e64537e85ca8c.js:1)
at HTMLAnchorElement.<anonymous> (vendor-3772879e64537e85ca8c.js:1)
at HTMLAnchorElement.<anonymous> (vendor-3772879e64537e85ca8c.js:1)
at HTMLLIElement.dispatch (vendor-3772879e64537e85ca8c.js:1)
at HTMLLIElement.f.handle (vendor-3772879e64537e85ca8c.js:1)


It seems this is a native issue and not an issue with the Chat addon. yay!
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1329
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 339 times
Been thanked: 2350 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby Titan-ium » Tue Dec 18, 2018 3:40 pm

Hello

I passed CM Algeria for a few days, and I have a problem with Chat Addon which displays each reloading of the page a popup asking me if I wanted to appear in the list of CM, so I valid but it always returns.
Would there be a solution to this problem?
http://prntscr.com/lwkkzg and http://prntscr.com/lwkm3u

Thank you for your reply


A little addition
My configuration
Hardware Browser: Chrome (No systematic cleaning when closing)
Windows 10 Professional
Chat Addon: 2018.07.05.01
and of course I tested with just Chat Addon enabled without any other script
Titan-ium
State Manager
State Manager
 
Posts: 866
Joined: Mon Apr 17, 2017 12:04 pm
Location: Dorlisheim dans le Bas-Rhin Alsace
Has thanked: 205 times
Been thanked: 198 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby Titan-ium » Fri Dec 21, 2018 7:07 pm

Hello

Nobody can give me an answer or possibly guide me to a solution? :roll:
Titan-ium
State Manager
State Manager
 
Posts: 866
Joined: Mon Apr 17, 2017 12:04 pm
Location: Dorlisheim dans le Bas-Rhin Alsace
Has thanked: 205 times
Been thanked: 198 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby crazycaveman » Fri Jan 04, 2019 3:55 pm

Titan-ium wrote:Hello

I passed CM Algeria for a few days, and I have a problem with Chat Addon which displays each reloading of the page a popup asking me if I wanted to appear in the list of CM, so I valid but it always returns.
Would there be a solution to this problem?
http://prntscr.com/lwkkzg and http://prntscr.com/lwkm3u

Thank you for your reply


A little addition
My configuration
Hardware Browser: Chrome (No systematic cleaning when closing)
Windows 10 Professional
Chat Addon: 2018.07.05.01
and of course I tested with just Chat Addon enabled without any other script

Looks like the server is having issues. I'll see about getting the right things unstuck and working properly
[ img ][ img ] [ img ][ img ][ img ]
ARC: South Atlantic Region
crazycaveman
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 829
Joined: Fri Sep 03, 2010 1:48 am
Location: Rock Hill, SC, USA
Has thanked: 351 times
Been thanked: 518 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby JustinS83 » Fri Jan 04, 2019 4:43 pm

crazycaveman wrote:
Titan-ium wrote:Hello

I passed CM Algeria for a few days, and I have a problem with Chat Addon which displays each reloading of the page a popup asking me if I wanted to appear in the list of CM, so I valid but it always returns.
Would there be a solution to this problem?
http://prntscr.com/lwkkzg and http://prntscr.com/lwkm3u

Thank you for your reply


A little addition
My configuration
Hardware Browser: Chrome (No systematic cleaning when closing)
Windows 10 Professional
Chat Addon: 2018.07.05.01
and of course I tested with just Chat Addon enabled without any other script

Looks like the server is having issues. I'll see about getting the right things unstuck and working properly


This should be fixed, now.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1329
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 339 times
Been thanked: 2350 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby Titan-ium » Fri Jan 04, 2019 6:33 pm

Hello

the problem seems to be solved at the present time
It's nice to not be bothered by the popup

Thank you ..
And happy New Year
Titan-ium
State Manager
State Manager
 
Posts: 866
Joined: Mon Apr 17, 2017 12:04 pm
Location: Dorlisheim dans le Bas-Rhin Alsace
Has thanked: 205 times
Been thanked: 198 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby iainhouse » Tue Feb 26, 2019 12:58 am

Whilst reviewing the code for this script to resolve a conflict with WME Fix UI (the conflict was my fault, by the way!), I spotted a couple of errors.

In 3 places in the script, the attribute length is mis-typed as lentgh. I didn't investigate to see exactly what the script was doing at these points, but it doesn't seem to be breaking anything critical. ;)
[ img ][ img ][ img ]
UK AdminsUK WikiWaze FAQWMEFU Script :ugeek:
I want to go to a commune in Vermont and deal with no unit of time shorter than a season
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 10089
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity, with Waze HQ in the driving seat
Has thanked: 2634 times
Been thanked: 8241 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby dfortney » Tue Feb 26, 2019 4:56 am

Well that sounds baad!
[ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ][ img ]
Rank 5 | US Country Manager | North Carolina State Manager | SAT Multi-state Manager | Northern California AM
dfortney
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 200
Joined: Fri Jan 08, 2016 4:26 pm
Location: Winston-Salem, NC
Has thanked: 106 times
Been thanked: 87 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby laurenthembprd » Mon Mar 04, 2019 6:12 am

Hi Justin,

Currently when we click on a nickname or a target, it takes us to the editing location of the selected user.

Is it possible when we click on a nickname, that it takes on the profile page of the selected user ?
https://www.waze.com/fr/user/editor/

Thanks
laurenthembprd
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 428
Joined: Sat Oct 11, 2014 5:23 am
Location: Pontivy / Loudéac - Bretagne - France
Has thanked: 552 times
Been thanked: 121 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby dfw_gis » Mon Mar 04, 2019 2:04 pm

laurenthembprd wrote:Hi Justin,

Currently when we click on a nickname or a target, it takes us to the editing location of the selected user.

Is it possible when we click on a nickname, that it takes on the profile page of the selected user ?
https://www.waze.com/fr/user/editor/

Thanks


That's an awesome idea.
dfw_gis(5)
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]

Country Manager - Based in South Central Region
dfw_gis
State Manager
State Manager
 
Posts: 324
Joined: Thu Oct 01, 2015 3:05 pm
Location: North Central Texas
Has thanked: 127 times
Been thanked: 129 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: BenEnmen, Google [Bot]