Post by nikokokk
Καλησπέρα σ' όλους

Είμαι ο Νίκος, κατάγομαι από τη Σπάρτη και μένω μόνιμα στην Αργυρούπολη. Κινούμαι σχεδόν καθημερινά μεταξύ Αργυρούπολης και Γλυκών Νερών αλλά και όπου αλλού με καλεί το επάγγελμά μου.
Το waze το γνώρισα πρόσφατα σε ταξίδι μου στη Ρουμανία - το χρησιμοποιούσε ρουμάνος συνεργάτης μου. Με την επιστροφή μου το εγκατέστησα κι εγώ και ... κόλλησα. Έχω ήδη στείλει κάποιες διορθώσεις τόσο της περιοχής μου όσο και της περιοχής του γραφείου μου. Υπάρχουν και πολλές να γίνουν γύρω στο χωριό μου αλλά, αυτές αφού πάω για πρώτη φορά με το waze ενεργό (το Πάσχα ελπίζω). Θέλω να πιστεύω πως θα μπορέσω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην ωραία αυτή προσπάθεια.

Καλώς σας βρήκα όλους
nikokokk
Posts: 2
Send a message

Post by OpelCorsa87
Γειά σας ,

Είμαι ο Νίκος από περιστέρι αττική , μου σύστησε το waze οδηγός ταξί όπου και μου είπε τα καλύτερα.

Πρόσφατα ανακάλυψα πως μπορώ να κάνω και Edit μέσα σε όλα τα άλλα , έχοντας ένα μικρό κόλλημα και με το google maps (20.+++ πόντους), μου αρέσει να ασχολούμαι , γνωρίζω πολύ καλά σχεδόν όλο το αιγάλεω και μαθαίνω σιγά σιγά και το περιστέρι όπου μένω εδώ και ενάμιση χρόνο , οπότε σιγά σιγά θα κάνω πολλά EDIT , έχω αρκετές απορίες όπως για παράδειγμα με τι συχνότητα εμφανίζοντα τα EDIT στο προφίλ μου και στα πόσα γίνεσαι lvl 2....

καλός σας βρήκα. :D
OpelCorsa87
Posts: 25
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times
Send a message

Post by panoszv
Χαιρετώ την παρέα του waze .

Με λένε Παναγιώτη , μένω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αγ. Αναργύρων. Είμαι τεχνικός καυστήρων , οπότε οδηγό σε πολλές περιοχές της Αττικής. Μου αρέσει το ανοιχτό λογισμικό , (όπως το linux που έχω στο pc ) όπου ο κάθε ένας με τις γνώσεις και την διάθεση που έχει , συνεισφέρει όπως μπορεί.Σκέφτομαι να ασχοληθώ και εγώ μα το edit πιο ενεργά απο τον Σεπτέμβριο , οπότε μπορεί τα πιο έμπειρα μέλη να τα πρήξω λίγο με κάποιες απορίες που θα έχω.
Καλή συνέχεια στην παρέα και τα λέμε .
panoszv
Posts: 5
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by paris523
Γειά σας,
Ονομάζομαι Πάρης και είμαι Θεσσαλονικιός-Αθηναίος-Χανιώτης. Χρησιμοποιώ το Waze αρκετά χρόνια και καθημερινά ακόμη και σε μικρές μετακινήσεις για traffic reporting αλλά και διορθώσεις, τόσο εδώ αλλά και στο εξωτερικό. Μετά από ταξίδια κάνω editing και συμπληρώσεις όπου βρίσκω προβλήματα. Εχω χρησιμοποιήσει και χρησιμοποιώ διάφορα GPS πάνω από 20 χρόνια σε h/w ή s/w ενώ πολύ παλιότερα έκανα και δικούς μου χάρτες (όταν δεν υπήρχαν ακόμη Ελληνικοί). Παρόλο που χρησιμοποιώ αγγλική έκδοση έχω συμπληρώσει κατά καιρούς κάποια strings και ανυπομονώ για την Ελληνική έκδοση.
Με εκτίμηση
Πάρης
paris523
Posts: 1
Been thanked: 4 times
Send a message

Post by PeterV_
Καλημέρα είμαι ο PeterV_ κινούμαι συνήθως Αθήνα , καινούργιος με το waze , προσπαθώ να το μάθω.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε σχέση με άλλα GPS Apps που έχω δοκιμάσει (Navigon , Garmin , Apple Map Google Map) είναι οι εναλλακτικές διαδρομές που σου βγάζει όταν υπάρχει κίνηση στο δρόμο .

Είναι ο λόγος που παρέμεινα στο waze , γνώρισα νέες εύκολες εναλλακτικές σε διαδρομές που κάνω χρόνια και δεν είχα πάρει είδηση ότι υπάρχουν.

Προσπαθώ να κάνω map editing , είμαι πολύ νέος ακόμα στο άθλημα.
PeterV_
Posts: 1
Send a message

Post by rtrtHappy7
Καλησπέρα με λένε Θεολόγο και χρησιμοποιώ το WAZE εδώ και λίγο καιρό.

Είναι πολύ καλό που υπάρχουν ακόμα καλά free apps που δημιουργούνται και εξελίσσονται από τη συνεχή υποστήριξη των χρηστών τους.

Θα προσπαθήσω και εγώ να προσθέσω λίγο σε αυτή την προσπάθεια ώστε το nav αυτό να παραμείνει ελεύθερο και συνεχώς επικαιροποιημένο.

Να ευχαριστήσω επίσης τον irafan για την καθοδήγησή του στο πρώτο μου editing για τους δρόμους γύρω από το σπίτι μου.
rtrtHappy7
Posts: 1
Been thanked: 3 times
Send a message

Post by shadow_of-death
Καλησπέρα και από εμένα!
Είμαι ο Θάνος και χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό το Waze

Κινούμε κυρίως στην Χαλκίδα και στα πέριξ αυτής καθώς και στην Β.Εύβοια και την Αττική
Στην Χαλκίδα έχω συναντήσει ελλείψεις οδόν και διάφορα άλλα λάθη για τα οποία είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω όσο μπορώ να λυθούν αν και με περιορίζει αρκετά το level μου!!!!!!!
Αλλά πού θα πάει θα "μεγαλώσω" και εγώ!!!!!! :lol: :lol:

Καλή μας συνέχεια
shadow_of-death
Posts: 6
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by skroutzious
Καλησπέρα σας,

Με λένε Νικόλα και βρίσκομαι Αθήνα και Βόλο. Ξεκίνησα με το waze μήπως και γλυτώσω λίγο κίνηση πηγαίνοντας και επιστρέφοντας από τη δουλειά. Ακόμα δεν έχω γλυτώσει κίνηση, αλλά το έχω βρεί εθιστικό, να κάνω report τα traffic jams. :-)
skroutzious
Posts: 1
Send a message

Post by sonam_
Καλησπέρα σε όλους τους Wazers!
Είμαι ο Μανώλης και κατάγομαι απο τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα την όμορφη Κάλυμνο. Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην Αθήνα και πριν 4 μήνες ανακάλυψα το Waze το οποίο μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Βέβαια η χρησιμότητα του, όπως άλλωστε έχει προαναφερθεί, θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή όταν αυξηθει ο αριθμός των wazers που το χρησιμοποιούν, τόσο για πλοήγηση όσο και για editing.
Θα προσπαθήσω κι εγώ με τη σειρά μου να συνεισφέρω όσο μπορώ περισσότερο !
sonam_
Country Manager
Country Manager
Posts: 82
Has thanked: 22 times
Been thanked: 20 times
Send a message

Post by sonam_
fil2809 wrote:Καλημέρα σε όλους,
ονομάζομαι Φιλιώ και κατοικώ στην Αθήνα. Έμαθα για το waze πολύ πρόσφατα από φίλους στο εξωτερικό και είπα να το δοκιμάσω. Παρατήρησα κάποια λάθη σε διαδρομές που ακολουθώ συχνά και έτσι βρήκα και τη δυνατότητα του editing.
Καλωσόρισες Φιλιώ, σου έστειλα μια φόρμα σε PM την οποία πρέπει να συμπληρώσεις ώστε να λάβεις την αντίστοιχη πρόσκληση και να μπορέσεις να συνδεθείς στο κανάλι μας στο slack.

Μανώλης
sonam_
Country Manager
Country Manager
Posts: 82
Has thanked: 22 times
Been thanked: 20 times
Send a message