[Script] WME HN NavPoints

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, JustinS83, Glodenox

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby Winner_hun » Sun Jan 27, 2019 1:16 pm

jm6087 wrote:
Winner_hun wrote:The latest version installed. No lines, no HNs. What should I do?
I disabled all another scripts, only this one is enabled.


Do you have the layer(s) enabled in the layers menu?

Ohh, thanks! I tried everything, checked everywhere, except layers menu...
Winner_hun
 
Posts: 51
Joined: Sun Aug 27, 2017 7:51 pm
Has thanked: 10 times
Been thanked: 7 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby uscwaller » Mon Feb 11, 2019 11:53 pm

Anyway to get this to work in Snapshot Mode?? ie to see before and after
uscwaller
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 105
Joined: Mon Sep 24, 2012 6:00 pm
Location: Aiken, SC
Has thanked: 99 times
Been thanked: 39 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby turbomkt » Tue Feb 12, 2019 11:57 am

This has worked for me in snapshot mode. Or at least it seemed to. I had a case where I added new HNs and they didn't show in snapshot.
turbomkt
State Manager
State Manager
 
Posts: 1026
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 444 times
Been thanked: 282 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby MajkiiTelini » Tue Feb 12, 2019 3:56 pm

The script definitely works only with actual state of house numbers!

And as long as you cannot open the HN mode in snapshot mode, I cannot see a way how to get the snapshoted HNs.
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 525
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 94 times
Been thanked: 221 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby JustinS83 » Tue Feb 12, 2019 4:26 pm

MajkiiTelini wrote:The script definitely works only with actual state of house numbers!

And as long as you cannot open the HN mode in snapshot mode, I cannot see a way how to get the snapshoted HNs.

Historical records of the HNs are not kept so you cannot see the previous locations. If you force the HN editor open in snapshot mode you can only get the current HN values/locations.
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1313
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 335 times
Been thanked: 2332 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby turbomkt » Tue Feb 12, 2019 10:39 pm

There must have been a glitch in the matrix that day. I specifically remember switching between the two modes and watching the lines flip back and forth. I even mentioned it to another editor. Now I can't reproduce.
turbomkt
State Manager
State Manager
 
Posts: 1026
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 444 times
Been thanked: 282 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby SeveriorumPatrem » Thu Feb 14, 2019 9:29 pm

I also did this once, right in the middle of making some changes, when I wanted to gut check something. Didn't think it would work, but figured why not? And it did, briefly (successfully for my needs), but when I tried it again later it didn't. I guess something is cached somewhere somehow? Probably related to why we see multiple lines after editing (both before and after lines) for a bit in many cases.
[ img ][ img ][ img ][ img ]
The Grumpy Dad
The more I learn, the more I discover how much I don't know.
SeveriorumPatrem
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 884
Joined: Thu Nov 19, 2015 11:05 pm
Location: SW Washington State
Has thanked: 491 times
Been thanked: 300 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby MajkiiTelini » Thu Feb 14, 2019 10:25 pm

SeveriorumPatrem wrote:Probably related to why we see multiple lines after editing (both before and after lines) for a bit in many cases.


I have spent lot of time to resolve this... But in last time I also have almost no edits for the HNs, so more informations to this problem will be helpful.
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 525
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 94 times
Been thanked: 221 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby JustinS83 » Fri Feb 15, 2019 12:07 am

MajkiiTelini wrote:
SeveriorumPatrem wrote:Probably related to why we see multiple lines after editing (both before and after lines) for a bit in many cases.


I have spent lot of time to resolve this... But in last time I also have almost no edits for the HNs, so more informations to this problem will be helpful.

I fixed this in my local copy on my work PC. I'll send my changes to you tomorrow
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1313
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 335 times
Been thanked: 2332 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby JustinS83 » Fri Feb 15, 2019 4:11 pm

JustinS83 wrote:
MajkiiTelini wrote:
SeveriorumPatrem wrote:Probably related to why we see multiple lines after editing (both before and after lines) for a bit in many cases.


I have spent lot of time to resolve this... But in last time I also have almost no edits for the HNs, so more informations to this problem will be helpful.

I fixed this in my local copy on my work PC. I'll send my changes to you tomorrow


I changed the markerRemoveLine function to the following and it seems to work for me when moving HNs and deleting them.

Code: Select all
function markerRemoveLine(marker, permanent) {
   return function(){
      var HNtoRemove = W.model.segments.objects[marker.model.segID].attributes.primaryStreetID + "|" + marker.model.number + "|" + marker.model.id;
      var linesToRemove = HNNavPointsLayer.getFeaturesByAttribute("featureId", HNtoRemove);
      if (linesToRemove.length > 0) {
         HNNavPointsLayer.removeFeatures(linesToRemove);
         if (!permanent)
            observeRemovedLineTimer(marker);
      }
        if(W.map.getLayersByName("houseNumberMarkers")[0].markers[0].events.listeners.delete.length < 2)
            setMarkersEvents();
   }
}
Script Writing Community Coordinator
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
JustinS83
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1313
Joined: Wed Dec 03, 2014 4:33 am
Location: Franklin, OH
Has thanked: 335 times
Been thanked: 2332 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users