Ahoj všetkým! Hľadal som, ale akosi som nenašiel informácie o tom, či sa hlasová navigácia Waze dá pustiť z mobilu s Androidom do hansfree bluetooth slúchadiel ?
Vďaka za odpovede ... no nepotešili ste maporubcan wrote:Toto funguje/nefunguje ako na ktorom telefóne a danom BT hands-free... Mne napriek preferencii na "telefon" pocas hovoru, ktory ide cez BT, hrajú hlasky cez BT...
Sent from my HTC One using Tapatalk

Takže summa summarum - môj mobil Sony XPERIA P si nerozumie s Waze v prepojení zvuku cez BT na Plantronics. Som smutný, ale ide sa ďalej.
Aby som nadviazal na ten svoj problém s prenosom hlasových povelov Waze v BT v mojom SONY Xperia P - že nemám žiaden hlasový výstup do BT. Teraz na sviatok práce som mal cestu na Moravu, takže som si nastavil ciel navigácie aj v Navigone a aj vo Waze s tou kacírskou predstavou, že budem pozerať Waze a počúvať Navigon (ten totiž ide cez BT). A stal sa zázrakVadi58 wrote:tak k tomu to som sa dopracoval a práve že ani vtedy mi neide hlas v BT, keď nemám povolený zvuk do telefónu. Pritom mi však ide napr. navigácia Navigon, či telefonické hovory.

Dnes som našiel, odskúšal a som spokojný s náhradným riešením tohoto problému nefungovania hlasových povelov cez BT. Inštaloval som do mobilu s Androidom apku Mono Bluetooth Router - https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=sk a navigačné pokyny sú v BT ... mimochodom presmeruje viaceré zvukové výstupy do BT, ako hudbu, You-Tube atď.
Edit: priame spojenie s BT funguje ani na Samsung Trend plus a Samsung S4
Edit: priame spojenie s BT funguje ani na Samsung Trend plus a Samsung S4
Last edited by Vadi58 on Fri May 08, 2015 3:27 pm, edited 1 time in total.
Re: Waze nováčik - otázky