Tak jsem se pokusil mylanovu verzi WME color highlight upravit pro L1/L2 uživatele... Ale protože mám L3 tak nemohu otestovat funkčnost...
Rozšíření je zde:
Moderators: Unholy, GinBook, guri211
DaKaMcz wrote:Otázka co je to - "Service Road" je to "Obslužná komunikace"?
Mám totiž českej editor a nejsem si až tak jist.
grepa wrote:Čao, chci se zeptat na Waze woodoo. Čistě hypotecký, jsou dvě cesty z A do B cca 1 km. Jedna, třeba B je delší ( 3-5%), nižší třídy (vede kolem milenky a kontrola musí být). Druhá A je delší, vyšší třídy, ale vede vede přes obec, tak je realně o těch 3-5% pomalejší a jezdí po ní přeba 5 Wazer denně. Otázka je, když bude jezdí cestou A, bude mne pak Waze příště routrovat kolem Milušky automaticky, přestože prvně mne posílalo kratší a cestou. A druhá otázka je, když pinďulici na servru zjisti, že kolem Milušky jezdím rychleji, budou pak Vás všechny tam také posílat? Bo cesta je úzká a víc nás se tam nevejde. A hlavně tam pak budu muset jezdit pomalu.
Ty otázky mě zajímaji, ale teď vážněji dá se dohledat proč routruje Waze zrovna takhle:
Když by měla být nejlepší cesta Rožnovská konec kruháč Vsetínská ven z města. Právě dvojka je moje oblíbená, ale myslí, že cizího bych tam neposílal a o trojce bych neposlal ani kolonu s vlaječkou a to bych jí klidně poslal někam.
grepa wrote:
Prosím, dokážu vložit odkaz na stránku fóra a po tvém dotazu, mně napadá otázka:
A/Jde udělat odkaz na konkrétní příspěvek? Kromě citace, vlastně přenos z vlákna do vlákna, ale jen konkrétní příspěvek, ne stránku fóra.
B/ PM příspěvky jdou, asi jen překopírovat (nutná opatrnost => soukromý obsah a postoj druhé strany)
Psal jsem Spoodyenatorovi, že komunikace na veřejné části je pro obecné otázka ideální.
Je mi jasné, že někdy jsou některé hlášky vytržené z kontextu a i já se někdy nechytnu.
Jestli to je dostatečné přiblížení? Když mě navedeš otázkou rád doplním.
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: Bew1One