מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

דיונים בשיטות עריכה ונוהלי עריכה, דיווח על בעיות בעורך, וכללי
Forum rules
ברוכים הבאים לפורום וייז. אנא שמרו על חוקי הפורום. לפני פתיחת דיון חדש חפשו פתרון לבעיה בדף שאלות נפוצות. אם לא מצאתם תשובה, קראו כאן את חוקי הפורום. כמו-כן מומלץ לקרוא על פורומי הקהילה כדי להכיר את הפורום באופן כללי.
שימו לב, הפורומים מנוהלים ע"י קהילת משתמשי ווייז בארץ. לתמיכה טכנית ניתן לפנות גם לצוות התמיכה של החברה דרך דף התמיכה.
לדיווח על בעיות בניווט ומסלולים לחץ כאן, לדיווח על בעיה במפה לחץ כאן.

פורום זה מיועד לעורכי המפה לדיון בעורך המפה עצמו ובשימוש בו.
זה המקום לדווח על בעיות ותקלות בעורך, לדון בכללי המיפוי לפיהם אנו פועלים ובטכניקות שונות למיפוי - צמתים מורכבים, מחלפים וכו'.

מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

Postby gad_m » Wed Mar 27, 2019 4:00 pm

שלום,

מדווח מתלוננן שוייז שואל אותו אם לדווח על עומס כי המערכת מזהה האטה (לא זוכר את הניסוח המדוייק) כשהוא עומד במחסום לביקורת, גם אם אין עומס במחסום.
דעתכם: אם נוסיף צומת במיקום של המחסום, האם זה יגרום לשרת לא להקפיץ הודעה זו לקליינט?
או במילים אחרות - למה כשעומדים ברמזור רגיל לא קופצת ההתראה?

בברכה,
גדי
מנהל ארצי ואזור רמת גן, בני ברק, גבעתיים
gad_m
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3549
Joined: Mon Oct 24, 2011 1:46 pm
Has thanked: 942 times
Been thanked: 1102 times

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

Postby shmupi » Wed Mar 27, 2019 4:16 pm

לדעתי להוסיף צומת. זה עובד יפה במקומות אחרים
Israel Coordinator & Community Leader & GC
Country Manager : Israel, Jordan, Thailand, Romania
Resolved Update Requests : 185K

[ img ]
shmupi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 20891
Joined: Tue Jan 06, 2009 7:16 am
Has thanked: 6711 times
Been thanked: 2150 times

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

Postby Rill » Wed Mar 27, 2019 4:34 pm

המחסומים הללו לא תמיד נמצאים באותו מקום - בדרך כלל כל שוטר פותח את המחסום בנקודה אקראית באותו קטע. (יוצאים מהכלל: אם יש עץ ענק שנותן צל על הכביש אז בקייץ רוב המחסומים יהיו שם... או לא קרוב מידי לעיקול).
אז כמה צמתים נפתח?
Area Manager of Petah Tiqwa, Israel
Beta Tester on NOTE3

[ img ] [ img ][ img ] [ img ]
[ img ]
Rill
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1889
Joined: Sat Aug 06, 2011 1:38 pm
Location: Israel
Has thanked: 169 times
Been thanked: 113 times

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

Postby shmupi » Wed Mar 27, 2019 4:35 pm

Rill wrote:המחסומים הללו לא תמיד נמצאים באותו מקום - בדרך כלל כל שוטר פותח את המחסום בנקודה אקראית באותו קטע. (יוצאים מהכלל: אם יש עץ ענק שנותן צל על הכביש אז בקייץ רוב המחסומים יהיו שם... או לא קרוב מידי לעיקול).
אז כמה צמתים נפתח?


כמה עולה צומת ?

תשים לי על החשבון...
Israel Coordinator & Community Leader & GC
Country Manager : Israel, Jordan, Thailand, Romania
Resolved Update Requests : 185K

[ img ]
shmupi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 20891
Joined: Tue Jan 06, 2009 7:16 am
Has thanked: 6711 times
Been thanked: 2150 times

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

Postby gad_m » Wed Mar 27, 2019 5:33 pm

לא הבנתי מה הכוונה שהמחסום לא באותו מקום. זה מחסום קבוע עם שערים:
מחסום חוצה שומרון.png
(174.59 KiB) Downloaded 71 times


הוספתי צומת, אבקש מהמדווח לעקוב.

אני קצת פסימי שזה יעזור כיוון שעכשיו שמתי לב שכבר היו 2 צמתים בקרבת מקום כיוון שהמהירות שונה כשמתקרבים למחסום.
אולי לצורך ה"מערכת מזהה האטה" צומת וירטואלי לא נחשב?
מנהל ארצי ואזור רמת גן, בני ברק, גבעתיים
gad_m
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3549
Joined: Mon Oct 24, 2011 1:46 pm
Has thanked: 942 times
Been thanked: 1102 times

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

Postby cnor_il » Wed Mar 27, 2019 8:03 pm

gad_m wrote:שלום,

מדווח מתלוננן שוייז שואל אותו אם לדווח על עומס כי המערכת מזהה האטה (לא זוכר את הניסוח המדוייק) כשהוא עומד במחסום לביקורת, גם אם אין עומס במחסום.
דעתכם: אם נוסיף צומת במיקום של המחסום, האם זה יגרום לשרת לא להקפיץ הודעה זו לקליינט?
או במילים אחרות - למה כשעומדים ברמזור רגיל לא קופצת ההתראה?

בברכה,
גדי


לי כן קפצה ההודעה הזאת כשעמדתי ברמזור, אמנם לא עמדתי ממש קרוב לצומת, אבל כשהתחלף לירוק עברתי את הרמזור.
cnor_il
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1844
Joined: Tue Apr 30, 2013 4:04 pm
Has thanked: 1834 times
Been thanked: 503 times

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

Postby ab-editor » Sat Mar 30, 2019 6:36 pm

לעניות דעתי מדובר על מחסומים קבועים כדוגמת חוצה שומרון, חשמונאים, מכבים... שם גם אני מקבל הודעה האם לדווח על פקק.
זה קורה בעיקר כאשר יש שם אכן איטיות במעבר המחסום, לכן אינני מבין את הבעיה?
Volunteer Area Manager
ab-editor
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 450
Joined: Wed Jan 07, 2009 7:43 pm
Has thanked: 438 times
Been thanked: 93 times

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

Postby gad_m » Sun Mar 31, 2019 4:06 am

ab-editor wrote:לעניות דעתי מדובר על מחסומים קבועים כדוגמת חוצה שומרון, חשמונאים, מכבים... שם גם אני מקבל הודעה האם לדווח על פקק.
זה קורה בעיקר כאשר יש שם אכן איטיות במעבר המחסום, לכן אינני מבין את הבעיה?

המדווח מתלונן שוייז שואל אותו אם לדווח על עומס, גם כשאין עומס במחסום.
מנהל ארצי ואזור רמת גן, בני ברק, גבעתיים
gad_m
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3549
Joined: Mon Oct 24, 2011 1:46 pm
Has thanked: 942 times
Been thanked: 1102 times

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

Postby zeze13 » Sun Mar 31, 2019 4:15 am

במחסום קבוע רצוי להוסיף נקודת צומת.
מהנסיון שלי בצמתים מורכבים כאשר היו מקרים שבסגמנט שממשיך ישר לא היתה נקודת צומת היה מתקבל לעיתים הצעה לדיווח על עומס כאשר משתמש היה עומד ברמזור (ללא עומס חריג חוץ מעמידה ברמזור).
הוספת נקודת צומת וירטואלי פתר את הבעיה.
Global Champ, Country Manager: Israel, Thailand, China
zeze13
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 10289
Joined: Thu Jun 15, 2006 8:59 am
Has thanked: 1247 times
Been thanked: 1267 times

Re: מחסום: המערכת מזהה האטה, האם לדווח עומס

Postby gad_m » Sun Mar 31, 2019 5:37 am

gad_m wrote:הוספתי צומת, אבקש מהמדווח לעקוב.
מנהל ארצי ואזור רמת גן, בני ברק, גבעתיים
gad_m
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3549
Joined: Mon Oct 24, 2011 1:46 pm
Has thanked: 942 times
Been thanked: 1102 times


Return to עורך המפה וכללי העריכה

Who is online

Users browsing this forum: No registered users