balkontron - Pišta Ti ponúka možnosť získať AM - pokiaľ máš chuť editovať, tak sa toho chop!
https://wazeopedia.waze.com/wiki/Slovak ... _Slovensku

Prave takto to casto pouzivam. Obehavam miesta, ktore nie su dopredu urcene ani casovo, ani v poradi. Preto by bolo vhodne najprv si obzriet "situaciu v terene" a podla toho sa zariadit.ma5jkl wrote:Ale prave na toto je Waze urcene, aby si to nemusel robit ty. Pokial si ale zvyknuty jazdit bez zadania ciela (bez navigacie) tak potom to samozrejme nema ako fungovat.vadox wrote:Ak presne viem, kde to je, mozem daleko dopredu naplanovat, ako to obist.
Aha,foxitrot wrote: Jasnemoc technicky vyraz. Ked zariadenie po chvili hladania uz ziska svoju presnu GPS poziciu, tak sa tomu povie, ze "uz ma GPS fix". Takze aj ten tvoj to asi ma pomerne casto
![]()
Já vim, ale jsem línejfoxitrot wrote:Presne tak, dva paralelne segmenty 141884474 a 199855557 a cervena sipka je medzi nimi.
Mozes. Na chvilu sa odhlas a zahraj sa na pieskoviskuvargosz wrote:Nemám tam EA, takže to nemůžu vyzkoušet ověřit, ale předpokládám, že jsou tam dva identické segmenty přes sebe.
Na mape som si vsimol, ze sa to tam len tak hmyri editormi
Tady je návod jak a kde WME Color Highlight upravit: viewtopic.php?f=22&t=26757&start=10#p334567EfendiM9 wrote:Highlight script sa dal relativne lahko upravit, aby tieto veci ukazoval aj editorom s nizsim levelom (nikdy som uplne nechapal preco je to spravene natvrdo len pre vyssie levely).
Neviem, ci to mylan v CZ/SK verzii upravuje, ale mohol by ...
Re: Waze nováčik - otázky