hamilnes wrote:...nemusi citat to 100+ stranove monstrum
Waze je asi dosť tématicky rozsiahla problematika.
Přečetl jsem asi polovinu, na víc nemám ani čas, ani energii.
Waze osobně považuji za velmi dobrou navi, ale...
Příliš často se stále něco mění, nestíhám to sledovat.
Navi je prioritně na navigování a ne na neustálé sledování kde, kdy kdo a co, jkak se co zadává a co se smí a nesmí - , co je změněno, co funguje jinak nebo vůbec.
Po cca půlročním sledování fora tedy částečně rezignuji a nemám ambice dál sledovat změny. Sám jsem dost aktivní v zadávání cen na benzinkách, ale omezení na cca 500 m mi dost vadí, dále že nejde dát víc jak 5 změn na den, když benzínek je tu 14, občas to nechce vzít cenu, pokud je příliš rozdílná a celkově je aktivita často uživatelsky nepříjemná, waze prostě data nechce - nevím proč.
Např. v aplikaci Pumpdroid je dost dobrý přehled o cenách na ČS a přenést do Waze ceny nejde - pokud nejsem přímo nebo blízko te benzince. Pak se nedivím, že některé benzinky jsou aktuální třeba i 22 dnů starým záznamem.
K "manuálu" - pokud bude 100 stránkový návod, nevím, kolik procent lidí jej bude číst.
Chce to pár bodů, které budou mít obecnou platnost a podrobnosti ať se řeší na foru, ale mám silný pocit, že pouze pár jedinců má čas sledovat imrvere furt forum.
A navíc, už jsem to tu nedávno psal, navi mi mluví, naviguje, ale na kolon tak jako dřív téměř neupozorňuje, na nebezpečí také ne, jako by sposte lidí používala WAze jen při jízdě na dovolenou a při běžném ježdění ne. JAko by data prostě chyběla.
Ale to už není o manuálu, to je oochotě lidí kolonu označit