Ti bez Facebooku mají smůlu
. Naštěstí jméno je to poslední, co mě na tě funkcionalitě zajímá.

-
- Map Editor - Level 5
- Has thanked: 263 times
- Been thanked: 1000 times
Vždyť je stejný jako ve fóruEagleji wrote:Kdo nemá Elišku je potřeba uvést Waze NICK
Nápad dobrý, ale odkud brát data? Eliška v postatě jen přečte, co je při odbočení napsáno nahoře v pokynu.vojtaslaby wrote:Jen se zeptam - nemela by Eliska spis, nez po jake ulici/silnici se pojede (coz cloveku moc nerekne), hlasit, v jakem smeru/obce se orientovat? Tedy to stejne, co ukazuji cedule? Kdyz jsem kdysi pouzival Navigon, tak hlasilo “odbocte vpravo ve smeru na Brno” atd.
Jsi beta tester?taznoh wrote:Prosím o povolení Elišky pro WazeNick: taznoh
I když Waze ví, přes která města trasa vede, tak pokud použije jiné město, než je na dané křižovatce na cedulích, tak ti to moc nepomůže. Čísla silnic I. a II. třídy na cedulích jsou. III. necháme z hlášení vyhodit, ta čísla jsou jen na číslech mostů.vojtaslaby wrote:To je pravda, ale na druhou stranu, Waze přece ví, jakými místy/městy trasa povede. Já teda neví, jak ostatní, ale já vůbec neznám čisla silnic. Dodneška netušim ani, jaké kilometry D1 kde jsou a to tam jezdím minimálně obtýden.pvo11 wrote:Nápad dobrý, ale odkud brát data? Eliška v postatě jen přečte, co je při odbočení napsáno nahoře v pokynu.vojtaslaby wrote:Jen se zeptam - nemela by Eliska spis, nez po jake ulici/silnici se pojede (coz cloveku moc nerekne), hlasit, v jakem smeru/obce se orientovat? Tedy to stejne, co ukazuji cedule? Kdyz jsem kdysi pouzival Navigon, tak hlasilo “odbocte vpravo ve smeru na Brno” atd.
Sice na toto nejsem odborník, ale pokusím se odpovědět, třeba to někdo doplní nebo opraví moje omyly.lennyd wrote:Jak to bude s hlasem v zahraničí? Bude vyslovovat např. německé ulice česky nebo německy? Německy znějící ulici (lieberzeitova) vyslovila správně..
Vymazal sis před testem TTS cache pomocí cc@tts?PetaCZ wrote:U Kunratického lesa stále vyslovuje jako Ú Kunratického lesa
To je vlastnost všech TTS hlasů. Nikdo tě nenutí TTS používat. Původní dva nahrané hlasy tam zůstanou, takže každý si může vybrat, co mu vyhovuje.PetaCZ wrote:Pořád si říkám, jestli má cenu číst ty názvy ulic.
Přijde mi to úplně zbytečný a nic neříkající.
"sjeďte po jednom a půl km"tomidd wrote: "sjeďte po jeden a půl km".
Re: TTS CZ hlas