[Script] WME HN NavPoints

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby MajkiiTelini » Fri Feb 15, 2019 9:11 pm

Thanks, I have added your condition!
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 543
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 99 times
Been thanked: 235 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby juliansean » Sat Feb 23, 2019 5:05 pm

When I use JAI and need to remember which color means what, I can look in the panel. Is there any chance we could get a cheat sheet added to the panel so I don't have to go back to the forums each time? I'm sure it will eventually become second nature, but until then, if possible, I would appreciate the add. Thank you.

Sean
Sean Julian
SM: TX, LA, MS, AR, OK
AM: SE FL, Boston, MA, Brooklyn, NY, Bronx, NY, Manhattan, NY, Queens, NY, E CA, SW KS

[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
juliansean
State Manager
State Manager
 
Posts: 946
Joined: Mon Jul 04, 2016 3:33 am
Has thanked: 446 times
Been thanked: 295 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby JimboBaggins1966 » Sat Feb 23, 2019 8:57 pm

First, I want to say this is a great script. It helps my troubleshooting immensely.

Next, I want to second Sean's request for a cheatsheet This would be a welcome addition to the script.
Thanks.
JimboBaggins1966
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 100
Joined: Thu Sep 10, 2015 11:05 pm
Location: Richmond, Texas, USA
Has thanked: 290 times
Been thanked: 38 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby lg1992 » Mon May 27, 2019 7:44 am

I still see both "before" and "after" lines if I move a number in such way that it gets anchored to another segment.
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3889
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 216 times
Been thanked: 732 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby MajkiiTelini » Mon May 27, 2019 10:43 am

Could you please post detailed steps to try to reproduce the issue?
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 543
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 99 times
Been thanked: 235 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby lg1992 » Mon May 27, 2019 10:51 am

1. Locate a street that has house numbers and includes several segments.
2. Enter into the HN mode.
3. Select a number on an edge of a segment and move it to another segment.
4. Click "Save", then "Exit".
I see both the "before" and the "after" lines from the moment I have moved a number to another segment. The "before" line is still shown after I exit the HN mode and even after clicking Reload.

Working on Chrome, IL server.
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3889
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 216 times
Been thanked: 732 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby abc1357 » Mon May 27, 2019 3:47 pm

The "before" lines disappear when you refresh your tab - reload the whole tab, don't just hit the "reload" circle button on the upper right.
-- abc1357 --
California State Manager

[ img ] [ img ] [ img ] [ img ]
abc1357
State Manager
State Manager
 
Posts: 410
Joined: Thu Dec 26, 2013 9:01 pm
Location: San Francisco Bay Area, California, USA
Has thanked: 202 times
Been thanked: 165 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby lg1992 » Mon May 27, 2019 3:55 pm

Correct, but is it possible to remove the "before" line as soon as a number is moved, as it's done when a number is moved but remains anchored to the same segment?
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3889
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 216 times
Been thanked: 732 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby MajkiiTelini » Mon May 27, 2019 6:07 pm

This is very problematic use case. I have tried to solve this again today, but one fix created another bugs... :/ I cannot promise, that I will be able to get this OK soon.
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 543
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 99 times
Been thanked: 235 times

Re: [Script] WME HN NavPoints

Postby mudge42 » Thu Jul 25, 2019 1:05 pm

Since the last WME update, HN NavPoints appears to be interfering with selection of HNs in the editor (click on an HN and it doesn't highlight, or show stop point).

Console message on clicking on the HN:
Code: Select all
Uncaught TypeError: Cannot read property 'attributes' of undefined
    at t.eval (userscript.html?id=6aa9e507-ed79-41c2-972b-d08fd2056218:294)
    at initialize.triggerEvent (vendor-86dc9f4c83949efd6718.js:1)
    at HTMLDivElement.<anonymous> (app-1d3e5c24957b318a3943.js:1)
    at HTMLDivElement.dispatch (vendor-86dc9f4c83949efd6718.js:1)
    at HTMLDivElement.f.handle (vendor-86dc9f4c83949efd6718.js:1)


Anyone else having this issue?
mudge42
State Manager
State Manager
 
Posts: 351
Joined: Wed Sep 10, 2014 4:06 pm
Location: Massachusetts
Has thanked: 127 times
Been thanked: 123 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users