Make your voice heard in the 2024 Waze Editors Community Satisfaction Survey!

Post Reply

New WME Version v2.36-206

Post by
Hey all,

Here are the log changes for this new version:

Changes in UI:
*Toolbar buttons moved to map
Untitled presentation (2).png
*New Design for location pin icon
Untitled presentation.png
*Layer switcher opens even if the mouse is not on top of the button - FIXED
*External Provider box hangs when no results are found (community b/133809200) - FIXED
*Incompatible is empty & name attributes for new street (community b/133809202) - FIXED
*Resizing the toolbar makes the trash and reload buttons overflow the toolbar - FIXED

Enjoy,
Hezi

POSTER_ID:17540276

1

Send a message

Post by Inactive user -1649923503-
Appears to be on NA too
Inactive user -1649923503-
Posts: 1023
Has thanked: 404 times
Been thanked: 460 times
Send a message
-John
-------
https://j.mp/1BqcgbWhttps://s.waze.tools/c5.png
VT - State Manager
New England - Multi State Manager

Post by aamazotr
On the ROW server they are not counting the edits.
aamazotr
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
Posts: 430
Has thanked: 802 times
Been thanked: 337 times
Send a message


Post by age4670
G_W1Z wrote:This has happened to me for some time. I haven't taken the time to experiment, but I wonder if it is due to a script conflict or bug.
I'm going to say no, but anything's possible. I've been doing quite a few in the last couple of weeks and have only had the problem since the WME update.
G_W1Z wrote:I am frequently experiencing road names showing as "non-existent streetid" when I either select them or hover my mouse over them. This happens with all scripts/extensions disabled. A hard refresh of WME fixes it, but only temporarily.
Yes, quite annoying. Have had this for quite some time. Have you tried just reloading the road data? That usually fixes for me.
age4670
State Manager
State Manager
Posts: 465
Answers: 3
Has thanked: 228 times
Been thanked: 101 times
Send a message

Post by AndyLaode
this morning, i experience it too
AndyLaode
Posts: 808
Has thanked: 13 times
Been thanked: 242 times
Send a message
andylaode (andylaode@outlook.com)
okay, mate, see you on the road and on the map too, cheers

Post by BTStar
velezss wrote:Hi,

Edits that I have made in the past hours are not counting.
Same, I'm on the INTL server.

I have done a couple of segment and place changes as well as closing a UR and a couple of PURs. Only the UR count has increased by one, which doesn't affect edit count anyway.

Happy to wait, probably need to do some work anyway :D
BTStar
Emeritus Local Champ
Emeritus Local Champ
Posts: 404
Has thanked: 119 times
Been thanked: 105 times
Send a message

Post by CreekOfJohn
Clicking on a User Report no longer opens the detail box.
CreekOfJohn
Coordinators
Coordinators
Posts: 205
Answers: 1
Has thanked: 197 times
Been thanked: 58 times
Send a message

Post by denysdgcf
GFM_Danny wrote:something wrong with WME? :shock:

not a single edit point is given for editing... zero..
editing place (new place or existing) = zero edit point
editing segmen (add new street or existing) = zero

some one else face the same issue?
The same problem occurs in Brazil.
Editing places from app doesn't count edits either.
denysdgcf
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
Posts: 9294
Has thanked: 1543 times
Been thanked: 3864 times
Send a message