[Script] WME Place Harmonizer

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Place Harmonizer

Postby jm6087 » Wed Jun 19, 2019 3:38 pm

DrivingWithBill wrote:Can we exclude “Natural Places” categories for this flag? It seams like those are often not driven directly too and may have multiple locations along them for a destination


I am sure Mike will figure something out, but even if Natural Places are included, the flag will be nothing but a reminder that the editor may want to consider adding an entry point
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 3334
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Texas
Has thanked: 561 times
Been thanked: 1353 times

Re: [Script] WME Place Harmonizer

Postby SeveriorumPatrem » Sat Jul 06, 2019 6:59 pm

Apologies if this has been brought up before and discarded.

After running the script, if it has no address info at all, two fixing options are provided:

* No HN (clicking jumps to the "House Number" field)
* No street: (jumps to the "Street" field, also unselects the associated "None" checkbox)

I can't think of a single reasonable situation where an editor responding to the "No HN" problem isn't going to also provide the Street if it is not already present. This process would run a little smoother if - when the "No HN" button is clicked and the Street is also set to None - the script would also unselect the "None" checkbox for Street, since we will otherwise be manually unselecting it anyway about 99.9% of the time as we tab forward to enter the Street info after providing the HN.

Thanks for your consideration.
[ img ][ img ][ img ][ img ]
The Grumpy Dad
The more I learn, the more I discover how much I don't know.
SeveriorumPatrem
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 884
Joined: Thu Nov 19, 2015 11:05 pm
Location: SW Washington State
Has thanked: 491 times
Been thanked: 300 times

Re: [Script] WME Place Harmonizer

Postby MapOMatic » Sun Jul 07, 2019 2:32 am

Thanks for the suggestion. I've got it added in a release that'll be out sometime in the not-too-distant future...
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 340
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 227 times
Been thanked: 635 times

Re: [Script] WME Place Harmonizer

Postby SeveriorumPatrem » Sun Jul 07, 2019 2:42 am

Thank you MOM. :)

New observation - When creating a new RPP, the subsetting for "When the primary is 'No city' look for an alt city" does not seem to be working for me any more. Anyone else seeing this?
[ img ][ img ][ img ][ img ]
The Grumpy Dad
The more I learn, the more I discover how much I don't know.
SeveriorumPatrem
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 884
Joined: Thu Nov 19, 2015 11:05 pm
Location: SW Washington State
Has thanked: 491 times
Been thanked: 300 times

Re: [Script] WME Place Harmonizer

Postby ehepner1977 » Sun Jul 07, 2019 2:51 am

SeveriorumPatrem wrote:Thank you MOM. :)

New observation - When creating a new RPP, the subsetting for "When the primary is 'No city' look for an alt city" does not seem to be working for me any more. Anyone else seeing this?


**Cough** PIE **Cough**
SM: Missouri
ARC: PLN
LC: USA
[ img ][ img ] [ img ][ img ][ img ]
ehepner1977
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 609
Joined: Sat Nov 06, 2010 1:14 pm
Location: Central Illinois
Has thanked: 372 times
Been thanked: 411 times

Re: [Script] WME Place Harmonizer

Postby SeveriorumPatrem » Sun Jul 07, 2019 3:09 am

ehepner1977 wrote:
SeveriorumPatrem wrote:Thank you MOM. :)

New observation - When creating a new RPP, the subsetting for "When the primary is 'No city' look for an alt city" does not seem to be working for me any more. Anyone else seeing this?


**Cough** PIE **Cough**


Argh. Disregard. :oops:
[ img ][ img ][ img ][ img ]
The Grumpy Dad
The more I learn, the more I discover how much I don't know.
SeveriorumPatrem
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 884
Joined: Thu Nov 19, 2015 11:05 pm
Location: SW Washington State
Has thanked: 491 times
Been thanked: 300 times

Re: [Script] WME Place Harmonizer

Postby G_W1Z » Wed Jul 24, 2019 6:38 pm

The enter key is not adding place info from within the WMEPH interface. It will add the info if you click the Add button, but the corresponding field will light up green with no info in it. Here is a screencap of what I am experiencing:

[ img ]
G_W1Z
Pennsylvania LAM (USA:NOR)
Waze Etiquette | Pennsylvania Editing
A Phoenix out of the ashes...
iPhone XS | Apple Car Play
[ img ][ img ][ img ]
G_W1Z
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 407
Joined: Sun Jan 25, 2015 5:05 pm
Location: Pennsylvania, USA (NOR)
Has thanked: 797 times
Been thanked: 96 times

Re: [Script] WME Place Harmonizer

Postby MapOMatic » Fri Jul 26, 2019 12:14 am

I'm not able to reproduce it. I'll try to debug with you via Discord.
[ img ] [ img ]

AM Central KY | CM USA
MapOMatic
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 340
Joined: Sat Jul 16, 2011 11:43 am
Location: Lexington, KY
Has thanked: 227 times
Been thanked: 635 times

Re: [Script] WME Place Harmonizer

Postby SeveriorumPatrem » Fri Jul 26, 2019 4:30 am

I'm seeing some places come up red that had previously recently been green, curious if there were any script changes that might cause that, or if it is somehow related to the WME update.

For example, this park, which has no associated HN to assign to it, was previously shown in green as recently as last week but is now being flagged because of the missing HN when there isn't one to assign.

https://www.waze.com/editor/?env=usa&lo ... 139&zoom=6
[ img ][ img ][ img ][ img ]
The Grumpy Dad
The more I learn, the more I discover how much I don't know.
SeveriorumPatrem
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 884
Joined: Thu Nov 19, 2015 11:05 pm
Location: SW Washington State
Has thanked: 491 times
Been thanked: 300 times

Re: [Script] WME Place Harmonizer

Postby jm6087 » Fri Jul 26, 2019 11:13 am

SeveriorumPatrem wrote:I'm seeing some places come up red that had previously recently been green, curious if there were any script changes that might cause that, or if it is somehow related to the WME update.

For example, this park, which has no associated HN to assign to it, was previously shown in green as recently as last week but is now being flagged because of the missing HN when there isn't one to assign.

https://www.waze.com/editor/?env=usa&lo ... 139&zoom=6


Had you whitelisted the HN before? If so, maybe the list got cleared out somehow.
jm6087
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 3334
Joined: Wed Jun 17, 2015 10:05 pm
Location: Texas
Has thanked: 561 times
Been thanked: 1353 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: JimboBaggins1966