Csetszoba - ha Waze, ha nem Waze

Post Reply

Bemutatkozás

Post by Amperzand
Sziasztok!

Gábor vagyok, 32 éves, marosvásárhelyi születésű, nyíregyházán élő fényképész/grafikus/web designer/amatőr programozó. Bejutottam a Nyíregyházi Egyetem informatika szakára, nemsokára ott kezdek. Addig is túl sok a szabadidőm :lol:

Évek óta Google Térképszerkesztőként tevékenykedem, 7. szintű Helyi kalauz vagyok, profilomat itt nézhetitek meg. Leginkább helyek hozzáadásával és a meglévők javításával (az irányelvek alapján) foglalkozom. Mióta bezárt a Map Maker, azóta sokkal kevesebbet szerkesztek, mert kevés lehetőség adott.

Nemrég belekezdtem a Waze térképszerkesztésbe hiányérzet miatt. Murmidon és VazeZolee nagyon türelmes, segítőkész Discordon. VPLacihoz, Sparheld-hez éss akover72-höz is volt már szerencsém.

Előnyöm és egyben hátrányom is a tökéletességre törekvésem. Perfekcionista vagyok, kényszert érzek, hogy minden a helyén legyen milliméter pontosan. Pont az elégedetlenségem miatt kezdtem Google majd Waze térképszerkesztésbe.

Ezen tulajdonságom miatt már tudom, hogy rám terelődött a figyelme pár vezető szerkesztőnek (földutak berajzolása, utak nyomvonalra illesztése akkor is, ha csak 2-3 méter eltérés van). Emiatt is elnézésetek kérem, segítő szándékkal tettem (azért, hogy a letérők és kereszteződések ott legyenek, ahol a nyomvonalak és pontosan ott adjon utasítást, ahol kell) és arra nem gondoltam, hogy ezt mások másként látják, hogy ezzel fölösleges munkát végzek.

Murmidon és VazeZolee figyelmeztettek, hogy ne piszkáljak mindent, mert nincs mindig értelme. Tanácsukat megfogadom és csak akkor fogok meglévő utakhoz nyúlni, ha nagyon indokoltnak látom. Discordon folyamatosan kérdezek, szerintem már tele van a hócipőjük velem :roll:

Sajnos sok bevett szokást nem ismerek, ezért sok hibát is vétek. Elnézésetek és türelmetek kérem. Részemről megvan az igyekezet. A magyar és angol nyelvű wazeopedia-t tanulmányozom, sokat tanulok onnan. Ha bármi gond van, jelezzétek, hogy tanuljak és ne kövessem el újra a hibákat! Ha segítségre van szükségetek és tudok, akkor szívesen állok rendelkezésetekre.

Röviden: kissé rosszul indítottam, de igyekezni fogok, hogy jóvá tegyem.
Amperzand
Posts: 58
Has thanked: 29 times
Been thanked: 17 times

POSTER_ID:17214404

1

Send a message