grepa wrote:Jak to dělám já, kluk z dědiny.
Večer vezmu psa a Jumpyho (citrón) jedem někam na kraj lesa. Projdeme se cca 0,5 hoďky a pak jedem do sousední dědiny wazovat. Nejdřív jsem si jen našel málo projetou dědinu a jezdil po ní podle mapky, kterou sem si předtím vytiskl => válcoval, editoval, prokousával jsem a znovu editoval podle zjištěné zkušenosti, doplnil jsem co jsem přehlédl a znovu editoval a nové prokousal => a výsledek "za každý kilometr milión bodu, no to ne, ale hodně, Jen si to sečti. Ale pro mne, mou osobní zkušenosti je, že už teď nejdřív edituji, počkám na upgrade a pak to jedu prokousat. Neseberu body za válcování, ale prokousávání je daleko efektivnější a většinou se na válcování ještě něco najde (někdy jsou to i dlouhé štreky, hold dědina)
Moje rada pro novíčika a to i z Bratislavy: Hlavně si najdi svoji dědinu a tam se uč !!!!
PS: Ale neví každý z nás to má jinak. Někdo nemá manželku co ho pošle se psem, někdo psa, někdo nemá v okolí dědinu a někdo nemá auto(a železnice sú už vyválcované
)
UF. Jediné co je u mne " Manželka se ně ptá, kde jsem byl ze psem ty tři hodiny a jestli to nebohé zvíře musí žrát tak pozdě. Já si říkám, že jeden z nich si brzo zvykne.
Nestálo by za to dát aspoň odkaz na tuto a předcházející zprávu do prvního příspěvku vlákna?