Post by vitj
Jen pro zajímavost. Ve Francii používají úsekové radary bez normálních radarů ačkoliv normální radary a fake radary také používají tam kde je potřeba.
https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... =297002181
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Has thanked: 807 times
Been thanked: 835 times
Send a message

Post by vitj
MaXyM_FTN wrote:Ahoj lidi, kde hlasit zavadejici hlaseni usekoveho mereni?
Kdyz najedu z Kbelske ulici na Libereckou, smerem do centra Prahy tak mi Waze ukaze "teplomer" usekoveho mereni.
Vim, ze tak se muze tento system chovat, jen u dalsiho napojeni na Libereckou (a to z Veselske) uz to nehlasi (mam za to, ze v minulosti hlasilo). Je mozne ze jen diky tomu, ze se ten druhy najezd napojuje presne na konec segmentu pro 'usekac'.
Tady perm link: https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... =142265011

Navic jsem si vsiml, ze indikace tohoto usekoveho mereni konci prilis brzy, co potvrzuje editor. Skutecne usekove mereni konci cca v pulce segmentu ID: 320240768. Na mape konci tam kde predchozi segment: ID: 142265011.

A tim se dostavame k obecnemu problemu, ktery jsem uz hlasil drive a to, ze vjezd do useku mereni prumerne rychlosti je hlaseny navigaci prilis pozde. Proste zacatky segmentu neodpovidaji pozici radaru. Priklad ( branu s radary je vided na satelitnim snimku: https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... =197304496
Konec useku v Liberecké jsem upravil.
Zacatek useku v Holešovičkách je přesně na kalibrační čáře https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... s=52454516
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by vitj
MaXyM_FTN wrote:
pvo11 wrote: Diky moc.
U toho zacatku v Holesovickach jsem se spletl, nebo jsi opravil?
Kazdopadne diky za rychlou reakci.
U toho v Holešovičkách jsi se spletl.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by vitj
nastavil jsem, byl tam jen samostany radar
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by vitj
Zadal jsem ho obousmerne i kdyz neni na 100% jasne jestli foti. Vymazat se da ev. vzdy pokud by se prislo na to, ze jen pocita auta.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by vitj
Update mapy byl az dneska, při další jízdě byl mel už fungovat.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by vitj
Tam jsou kamery dlouho, ale nemeri.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Send a message

Post by VitProfant
Ahoj. Dnes při cestě z KV domů do ČB na mě na konci obce Měcholupy u Blovic, kousek za místem, kde se silnice, již jdoucí z kopce, ohýbá pod ještě větším úhlem, zablikal radar, jenž ve Waze bohužel nebyl.
Já si v obcích rychlost hlídám, abych nějak moc padesátku nepřekročil a tady jsem bohužel koukal, kde co lítá, tak jsem měl nějakých 56, nebo snad 58? Nevím, hned jsem dupl na brzdu, ale to už je vzhledem k jeho technologii měření bezúčelné.
Po příjezdu domů jsem hledal na internetu, našel jsem o něm články a zmínky z let 2006 - 2010. Tak jsem volal jedné Plzeňačce a ta mi říkala, že léta nefungoval.
Tak uvidíme, jestli mi přijde veselá obálečka.
VitProfant
Has thanked: 31 times
Been thanked: 12 times
Send a message

Post by vlado_s
bude to tým, že v US autá musia mať značku vzadu...
vlado_s
Area Manager
Area Manager
Has thanked: 134 times
Been thanked: 358 times
Send a message

Post by vlado_s
Zdravím všetkých,
keď som sa ponáhľal a nemal čas nahlásiť hliadku "s radarom", tak som odklikol radar, že to večer zmažem. Problémy s editorotom oneskorili všetky aktualizácie... Teraz som zneistel, či k hláseniu radaru je ho potrebné potvrdiť v editore. Ospravedlňujem sa za nesprávny postup :(
vlado_s
Area Manager
Area Manager
Has thanked: 134 times
Been thanked: 358 times
Send a message