[Script] WME Place Interface Enhancements

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby ttninja55 » Thu Jan 26, 2017 11:23 am

his really at time saver. THANK YOU!
ttninja55
State Manager
State Manager
 
Posts: 47
Joined: Tue Mar 17, 2015 9:05 pm
Location: Kentucky
Has thanked: 33 times
Been thanked: 15 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby turbomkt » Fri Jan 20, 2017 4:40 am

Does anyone have issues with PIE loading with either Route Speeds (MOM fork) or WME GIS loaded?
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1209
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 463 times
Been thanked: 331 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby turbomkt » Sun May 21, 2017 11:50 am

I have a request...when we use PIE to create a RPP, can the cursor be set in the HN field?
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1209
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 463 times
Been thanked: 331 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby turbomkt » Sun May 21, 2017 12:35 pm

Ah. Bummer. Thanks for the quick reply!
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1209
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 463 times
Been thanked: 331 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby turbomkt » Fri Oct 27, 2017 4:16 am

I'm having the same issue with Chrome version 62.0.3202.75. Names will show with modifying any Show names setting. All scripts are disabled except PIE.
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1209
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 463 times
Been thanked: 331 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby turbomkt » Sat Jun 16, 2018 3:04 pm

jm6087 wrote:PIE does show you that there the same Google link is used multiple times.


This is what the orange highlight means, iirc.
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1209
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 463 times
Been thanked: 331 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby turbomkt » Sat Jun 16, 2018 6:29 pm

Ah. Got it. But I've also seen two different Google places for the same business. :)
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1209
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 463 times
Been thanked: 331 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby turbomkt » Tue Mar 17, 2020 4:40 am

I agree about username.

When could matter if sign/logo style has changed. Seeing which one is more recent would allow editors to keep the pictures more relevant.
turbomkt
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1209
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 463 times
Been thanked: 331 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby tykxboy » Sat Jun 17, 2017 8:16 pm

So, I've noticed an inconsistency with the re-ordering of the House Number and Street fields.

When I create a new place it looks like this:
2017-06-16 (2).png
(17.43 KiB) Downloaded 3241 times


However, when I edit an existing place it looks like this:
2017-06-16.png
(24.75 KiB) Downloaded 3231 times


So, House Number is only being placed above the Street Name when editing an existing place. When adding a new place, Street Name is still on top. Is a bug that can be re-coded to fix, or is it an unfortunate fact of life? :D

Thanks!
tykxboy
AM: Las Vegas, NV, USA - AM: Southern California, USA / Level 4
"This message was created using 100% recycled electrons."
[ img ][ img ][ img ]
tykxboy
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 27
Joined: Wed Oct 28, 2015 4:30 pm
Location: Las Vegas, NV USA
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: [Script] WME Place Interface Enhancements

Postby tykxboy » Wed Jun 21, 2017 7:03 pm

Ah, ok. Thanks!
tykxboy
AM: Las Vegas, NV, USA - AM: Southern California, USA / Level 4
"This message was created using 100% recycled electrons."
[ img ][ img ][ img ]
tykxboy
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 27
Joined: Wed Oct 28, 2015 4:30 pm
Location: Las Vegas, NV USA
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher