Railroad Crossing now Enabled!

The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Railroad Crossing now Enabled!

Postby sebgoulettva » Fri May 01, 2020 9:07 pm

Some railroad crossings have been added near my house, but they are not road crossings (pedestrian only). Yet, they show up on the map during drives. Who can help me remove them? (they are blanked out when I try to remove them in the editor)
sebgoulettva
 
Posts: 3
Joined: Sat Aug 08, 2015 5:05 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Railroad Crossing now Enabled!

Postby sebgoulettva » Sat May 02, 2020 11:07 pm

turbomkt wrote:
sebgoulettva wrote:Some railroad crossings have been added near my house, but they are not road crossings (pedestrian only). Yet, they show up on the map during drives. Who can help me remove them? (they are blanked out when I try to remove them in the editor)


Is this in Canada?


Yes. Boucherville, QC
sebgoulettva
 
Posts: 3
Joined: Sat Aug 08, 2015 5:05 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Railroad Crossing now Enabled!

Postby Shane3020 » Sun May 31, 2020 9:50 pm

How do I turn this ANNOYING feature off???
Shane3020
 
Posts: 1
Joined: Sun May 31, 2020 9:50 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Railroad Crossing now Enabled!

Postby sketch » Thu Jul 30, 2020 7:40 pm

Take a page from your driving style and cool your jets before posting online, too, maybe.

This feature will not be opt-in because it is primarily intended as a safety feature. You can whine all you want about it, that will not change.

The feature reactivating yourself on your phone, however, is a bug. App bugs should be posted in the official feedback thread for the appropriate version in the Waze App forum.
ALL US EDITORS READ: New USA road type guidance
assistant regional coordinator • south central region • usa
waze global champ • beta leader • tier one • new orleans
2017 chevrolet ss sedan 6mt • slipstream blue metallic
[ img ] [ img ]
sketch
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6533
Joined: Sat Aug 08, 2009 6:13 pm
Location: Nouvelle-Orléans, Louisiane, États-Unis
Has thanked: 2201 times
Been thanked: 2666 times

Re: Railroad Crossing now Enabled!

Postby smajser » Mon Apr 20, 2020 6:13 pm

Hi,

I am having problem mapping crossings. For first one I get symbol and then rotate red point toward railroad. But when I try add another one I dont get red point and can not rotate symbol.
Also, when trying to save, editor stops responding.
All scripts and addons are disabled
smajser
 
Posts: 44
Joined: Wed Mar 28, 2018 4:43 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Re: Railroad Crossing now Enabled!

Postby smajser » Mon Apr 20, 2020 6:55 pm

That`s it.

I had it installed in tampermonkey, but it was disabled.
I have removed script and now it works.

Thanks
smajser
 
Posts: 44
Joined: Wed Mar 28, 2018 4:43 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Re: Railroad Crossing now Enabled!

Postby ToneLokie » Fri Apr 24, 2020 3:27 pm

I commute into work via an Interstate. I have been receiving alerts about a railroad underpass on the Interstate. Unfortunately I don't the level of access to correct this as a "railroad crossing", and I wouldn't know how to fix it if I did have the access.

Can something be done about "railroad crossings" that don't actually connect in the real world?
ToneLokie
 
Posts: 1
Joined: Fri Apr 24, 2020 3:15 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Railroad Crossing now Enabled!

Postby turbomkt » Mon Apr 20, 2020 3:42 pm

GigaaG wrote:Railroad Crossings are visible in the WME, but I can not delete them. I can delete them in the beta WME.


This may be script related. Can you edit them but not delete them? Or not even edit them?
turbomkt
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 1279
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 489 times
Been thanked: 351 times

Re: Railroad Crossing now Enabled!

Postby turbomkt » Sun Apr 26, 2020 11:48 pm

I think of it as though I would be driving up the road to reach the railroad tracks.
turbomkt
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 1279
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 489 times
Been thanked: 351 times

Re: Railroad Crossing now Enabled!

Postby turbomkt » Fri May 01, 2020 9:38 pm

sebgoulettva wrote:Some railroad crossings have been added near my house, but they are not road crossings (pedestrian only). Yet, they show up on the map during drives. Who can help me remove them? (they are blanked out when I try to remove them in the editor)


Is this in Canada?
turbomkt
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 1279
Joined: Thu Jan 22, 2015 1:05 am
Location: San Diego, Ca
Has thanked: 489 times
Been thanked: 351 times

PreviousNext

Return to Waze Map Editor

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Google Feedfetcher, lbrugal