Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Waze nováčik - otázky

Postby vlado_s » Fri Feb 21, 2014 10:24 pm

GinBook wrote:Mám Vlado trochu obavu, že jakékoliv cenové řešení u vás doma bude levnější než řešit místní SIMku v ČR.

Ale asi bych na krátkodobé řešení hledal něco podobného. http://www.mobil.cz/

Ani nie, pokiaľ to potrebuješ jednorázovo. V mojom prípade je mobil.cz tak trochu divné riešenie. Keďže mi ide o dáta, tak z preplatenej karty neminiem ani halier... :roll:
vlado_s
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 3192
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 132 times
Been thanked: 356 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby vlado_s » Sat Feb 22, 2014 9:22 pm

Sibstr wrote:
vlado_s wrote:Je nieco podobne v CZ? Potrebujem riesenie na jeden tyzden.

Mrkni na https://www.mujkaktus.cz/
Mají buď 200MB za 100Kč nebo 1GB za 300Kč. Asi nejlepší předplacenka na data.

SIMku treba kúpiť za 99 Kč a je asi bez kreditu :(
Nabitie cez bankomat je od 200 Kč alebo cez IB od 50Kč (v roamingu ;) ).
vlado_s
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 3192
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 132 times
Been thanked: 356 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby vlado_s » Sat Feb 22, 2014 11:52 pm

Díky, porovnávať nebudem. Víťazí to čo je kúpiteľné v nedelu...
vlado_s
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 3192
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 132 times
Been thanked: 356 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby vlado_s » Mon Oct 12, 2015 9:52 pm

@pvo, mýliš sa, len nechápem ako si mohol počuť PPZ.

Vidím, tam chybu, ktorú tam máme cca 2 roky alebo 1 mesiac... skôr by som povedal, že sú to dva roky.
Máme nieľko riešení ako ju opraviť.
@kaga_cz, prosím o strpenie.
vlado_s
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 3192
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 132 times
Been thanked: 356 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby vrabcakus-prasinus » Thu Jun 22, 2017 4:54 am

Ahoj,
poslušně hlásím, že jsem prostudoval wiki a pár editů už i provedl :-)

Prosím o radu jak postupovat, pokud je celá oblast šptaně. Jedná se konkrétně o https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... 452&zoom=5
Tím špatně nemyslím že jsou špatně topologicky (tzn. validátor nezjistí žádnou chybu), ale že mapa neodpovídá realitě - jsou špatně typy ulic, některé chybí a jiné přebývají.

Zkoušel jsem požádat o odemknutí na chatu, ale než jsem stihl všechno opravit, někdo to zase pozamykal a v mapě tak akorát zůstaly chyby, o které jsem musel znovu žádat o opravení.
Mezitím jsem asi přitáhl pozornost zkušenějších, takže někdo pár chyb opravil, ale pořád to není dotažené.

Mohl bych popsat všechny problémy do fóra žádostí o úpravu cest, ale opravit to bude rozhodně rychlejší. Ideální by bylo, kdybych to mohl opravit a pak to případně někdo zkušenější zkoukl. Kam takovou žádost směrovat?
vrabcakus-prasinus
 
Posts: 6
Joined: Sat Jun 17, 2017 9:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby vrabcakus-prasinus » Thu Jun 22, 2017 5:03 am

Díky! Uvidím jak to vyjde, hodilo by se mi to spíš později, 21:00?
vrabcakus-prasinus
 
Posts: 6
Joined: Sat Jun 17, 2017 9:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby W55mm » Fri Jan 25, 2019 8:51 am

Dobry den,
hladam riesenie, ako zabranit zamykaniu displeja, ked ho pocas navigacie vypnem, aby som setril baterku. Ked ho totiz znova zapmen, tak sa musim prihlasovat odtlackom alebo kodom, co je velmi neprakticke a nebezpecne pocas jazdy. Len dodam, ze v nastaveni mam uz zasktnutu moznost "Prevent auto-lock". Toto vsak moj problem neriesi.
Tento problem bol uz diskutovany tu:
https://wiki.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=195073
...ale riesenie sa stale nenaslo.
Prosim o pomoc
Dakujem
M.
W55mm
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 25, 2019 8:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby W55mm » Wed Jan 30, 2019 8:26 am

Dakujem vsetkym trom za rychle odpovede a ochotu moct!
Mam Samsung S7 a Android v8, takze podla toho co pise "DajtePokoj" mam v podstate smolu a nebude sa to dat nastavit ani obist inou aplikaciou. Taktiez nemem v aute Bluetooth, takze ta safe zona sa pre mna neda aplikovat. Asi to budem musiet naozaj vyriesit tak, ze displey necham stale zapnuty a budem musiet koli tomu dokupit nejaky drziak s integrovatou nabijackou.
Kazdopadne dakujem za rady!
W55mm
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 25, 2019 8:47 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby wackerSK » Fri Aug 22, 2014 6:36 am

Vadilo by ak by som zakreslil do mapy ako body zeleznicne zastavky?
wackerSK
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 11, 2014 11:04 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby wackerSK » Fri Aug 22, 2014 11:50 am

porubcan wrote:Nevadilo. Ako body.

Sent from my HTC One using Tapatalk


Ok, niekde už sú zadané ako oblasti. Dočítal som sa že najlepšie by bolo dať ako body bez akéhokoľvek názvu, pretože to aj tak hľadá cez Google. Aj okrem staníc máme často plochy menšie ako 40x40m.. aká je dohoda, ponechať alebo odstrániť ak sa nájde nejaký obchod ktorý ma miesto v Googli resp. pri čerpačkách zmeniť na bod?
wackerSK
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 11, 2014 11:04 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron