Get a sneak peek at whats next for Permanent Hazards on our April 7th Office Hours!
Čerpací stanice v ČR

Post Reply

CNG

Post by ondraroztom
Ahoj
Rád bych do aplikace přidal možnost cng jelikoš lpg je v app taky a cng ne!!

Děkuji za pomoc
ondraroztom
Posts: 1
Been thanked: 3 times

POSTER_ID:17950181

1

Send a message

Post by AgentW4C
Netuším, proč hned ten konfrontační tón, takže se pokusím ještě jednou o vysvětlení. Aplikace umožňuje evidovat ceny pouze pro 4 druhy paliv v dané zemi (u všech čerpacích stanic stejná). V ČR jsme se rozhodli pro ta, která máme. Pokud by bylo možné přidat víc, s radostí to uděláme, ve frontě jich čeká hned několik.

Vzhledem k tomu, že CNG stanic není zanedbatelný počet, rozhodli jsme se alespoň částečně vyřešit možnost jejich nalezení pomocí bodových míst (něco podobného platí i pro elektrické dobíjecí stanice). Každý editor má tedy možnost přidávat další, případně upravovat stávající (nebo alespoň vytvořit požadavek na změnu) - jednoduché pravidlo, co a jak vyplnit viz. Wazeopedie
 
 
 
 
AgentW4C
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Posts: 151
Has thanked: 62 times
Been thanked: 67 times
Send a message

Post by GinBook
CNG ovšem ve Waze je. Stačí hledat CNG nebo CNG station.
Ovšem je pravděpodobné, že tam nebude úplně vše. Poslední aktualizace těchto míst byla loni.

A pokud jde o přidání mezi ty 4 paliva, tak sorry. Toto palivo je okrajová záležitost a prakticky na vymření. 4 paliva jsou vybrané s ohledem na odebírané množství v ČR.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6810
Has thanked: 593 times
Been thanked: 1575 times
Send a message

Post by world_az31yziw
Ahoj, rád bych podpořil přidání paliva CNG. Jen kolem sebe mám další 3 kámoše s auty na CNG a když jedu tankovat, nikdy nejsem na čerpačce sám :-)

Skvělá zpráva. Tato funkce je již k dispozici od ledna 2020 a konfigurovatelná na úrovni editoru map pro konkrétní zemi. Obraťte se na editory map ve vaší zemi a požádejte o aktualizaci seznamu dostupných typů paliv v aplikaci.
zdroj: https://waze.uservoice.com/forums/59223 ... eferred-ga

Uměl by to někdo přeposlat country managerovi?
world_az31yziw
Posts: 6
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times
Send a message

Post by world_az31yziw
Aha, tak sorry na národní úrovni. To je trochu hloupá a zbytečná diskriminace, když by si to uživatelé CNG a třeba elektro aut spravovali sami, ne?
world_az31yziw
Posts: 6
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times
Send a message

Post by world_az31yziw
Ok, už tomu rozumím, díky za info. Myslel jsem, že těch možností paliv je neomezeně. Někdo psal ve stylu jako, že "kdo by to aktualizoval", z čehož měl jsem dojem, že jde vyloženě o nevoli na národní úrovni. Potvrzuji, vyhledat stanice se tam dá, ale naštěstí existuje appka CNG stanice, která to řeší dost i vizuálně a trasu pak nahodí do Waze. Palivo je to na vymření jen díky omezenosti českých zákonodárců, bohužel. Stačí se podívat do Německa, kde je již přes 600 plně bio CNG stanic.
 
 
world_az31yziw
Posts: 6
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times
Send a message