Kérelem az út zárolás feloldására, módosítására (unlock).
Ha olyan üzenetet kapsz, hogy nincs jogosultságod szerkeszteni egy bizonyos utat, mert le van zárolva egy magasabb rangú szerkesztő által, írd a kérésed ide

Kérelem, a térkép megváltoztatására (UR)
Ha valahol hibát láttál a térképen, de se kedved, se időd megcsinálni, nyiss neki egy topikot, megcsináljuk!


Post Reply
Forum rules
Milyen információkra van szükség a kérelmekhez?

Kérlek olvasd el mielőtt posztolsz

Csengelei fel-lehajtó az M5-ösön elkészült dec. 11-én átadják

Post by KisCsibeMeow
Sziasztok!

Ma éjjel jártam erre (Csengele M5 fel-lehajtó), és valóban már készen van a két út, egyelőre még le van zárva, átadásra vár, ami dec. 11-én meg is fog történni.

Valaki majd rákötné, illetve élesítené tizenegyedikével?

A nyomvonal saccolt, ha átadásra kerül, és járok arra, akkor a nyomvolalam alapján esetleg lehet pontosítani. Vagy nem tudom, ez ilyenkor hogy szokott történni.
A korábbi műholdfelvételeken látszó földutakat építették ki, a körülbelüli becsatlakozás a parkolóba is ott lehet.

A két általam beszerkesztett, még nem rákötött szegmens:
https://www.waze.com/hu/editor?env=row& ... ,411179694

A cikk, ahol az info igazolható:
https://www.delmagyar.hu/kozelet/helyi- ... o-8198123/
Elkészült a csengelei lehajtó az M5-ösönA nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás, a helyi lakosok által már nagyon várt csengelei autópálya-lehajtó elkészült, a jövő hét végétől már használhatják is az autósok. Mint emlékezetes, és lapunk is beszámolt róla, idén februárban jelentette be Farkas Sándor miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, hogy az M5-ös autópálya eddig hiányolt beruházása megvalósulhat, majd májusban a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek nyilvánította, így biztosítva mielőbbi és gyors megépítését.A lehajtó mindkét oldalról lényegesen megkönnyíti és lerövidíti a közlekedést, ami a családok mellett a vállalkozóknak is jelentős könnyebbséget és gazdasági előnyt jelent.Az ünnepélyes átadót december 11-én, 13 órakor tartják – tudtuk meg Tóth Tibor polgármestertől.
 

Köszönöm!
KisCsibeMeow
Posts: 84
Has thanked: 40 times
Been thanked: 34 times

POSTER_ID:17616132

1

Send a message

Post by KisCsibeMeow
Adott helynél volt egy más által nyitott hibajelentés. Abba beleírtam infoként. Murmidon bekötötte a két fel-lehajtót (kanyarodások még nem engedélyezettek).

Szóval a rákötés megtörtént, úgy sejtem majd a megnyitás előtt (térkép frissülést figyelembe véve) meg lesznek nyitva a kanyarodási lehetőségek.


Köszönöm
KisCsibeMeow
Posts: 84
Has thanked: 40 times
Been thanked: 34 times
Send a message