Get a sneak peek at whats next for Permanent Hazards on our April 7th Office Hours!

Post Reply

Hlavní město Praha Požadavek na odemknutí

Post by world_yjo2rw3i
Ahoj editoři,

Rád bych upravil/a následující segment(y).
Vaši pomoc bych velmi ocenil/a.

Trvalý odkaz: https://waze.com/cs/editor?env=row&lat= ... =189081842
Důvod:
Snížení zámku na úroveň:

Díky předem,

Jde o to, že tu bydlíme a tahle cesta je šíleně úzká a každou chvíli tu někoho taháme z potoka. Zrovna dneska v noci opět od dvou ráno do půl páté. 
Dopředu to každému jde, ale pak zjistí, že se na konci slepé uličky neotočí a už to pak ani není schopen vycouvat. Zatím co sem lidi zajeli, tak je sem dotáhnul Waze. Rád bych dal na donečný úsek této ulice, výrazné upozornění at lidi dál nejezdí. Prosím tedy o odemčení možnosti editovat tuto ulici.

Ulice: Na Ostrově, Praha - Dubeč

Děkuji
world_yjo2rw3i
Posts: 6

POSTER_ID:18028622

1

Send a message

world_yjo2rw3i
Posts: 6
Send a message

Post by world_yjo2rw3i
Ano, většinou taxikáři. Bohužel je teď doba že taxika začne řídit každý kdo má řidičák a to není bohužel zárukou řidičského umu. Dopravní značení jsem už řešil a to je konečně vyřešené tím, že je správně označeno, že jsme ve slepé ulici. Problém je v tom, že ten chudák taxikář, ale bývá to i různá spedice, nebo např. zmíněný Rohlík, jede až na konec té slepé ulice. Což není v rozporu. Zákaz vjezdu tam není. Bohužel ta ulice je v docel prudké zatáčce, u potoka a je šíleně úzká. Takže když přijde na lámání chleba a řidič zjistí, že se na konci té slepé neotočí tak začíná fáze nuceného couvání. A to tak z řekněme desetiny případů (a to jsou jen ty kterých si z domu všimnu) končí tím, že to řidič normálně vzdá a nebo mu kola sjedou z vysokého obrubníku k potoku a končí to dlouhým trápením, pálením gum a pak nevyhnutelně odtahovkou. Už mě to nebaví se na to věčně koukat. Myslím že Waze má nástroje k tomu tam před tu prudkou zatáčku dát informaci, vykřičníček, já nevím co by šlo. Waze nepoužívám. Tak nevím přesně. Ty lidi prostě jedou podle navigace. Takže když je tam pošle, tak tam jedou. Tak uvažuji reverzně. Když jim navigace řekne, hele radši tady zastav a těch 20 metrů dojdi, tak by to možná ušetřilo řadu starostí a v konečném důsledku i peněz. Ty asistenční výjezdy na vytahování auta nejsou zadarmo. Nemluvě o tom, že někdy minulý rok se to takhle vymklo jedné spedici a jak mu předek zajel k potoku, tak mu zadní část vybočila tak, že nám prorazil plot. Jako nedělám si srandu. Tohle je vážná situace a s naprostou vážností to chci řešit. Waze v tomhle může pomoct. Určitě nejakému procentu řidičů. Tak pojdme do toho...
 
world_yjo2rw3i
Posts: 6
Send a message

Post by world_yjo2rw3i
Ale já nepotřebuji ohýbat mapu at už se tim myslí cokoliv. Potřebuji donutit tupého uživatele Wazu, který nekouká na dopravní značení ale na navigaci, aby mu Waze v jistém momentě jasně sdělil, že i přes to, že si navolil nějaký cíl není úplně vhodné do něj dorazit. Pro dobro uživatele tohodle programu a jeho auta. Takže jak toho docílit?
world_yjo2rw3i
Posts: 6
Send a message

world_yjo2rw3i
Posts: 6
Send a message

Post by world_yjo2rw3i
Pánové bez urážky. Nechte si svoje rádoby chytrácký názory pro sebe. Nezlobte se, ale na takové tlachání opravdu nemám čas. Takže poprosím pragmaticky rovnou k věci. Potřebuji dle informace Wazemapeditoru odemknout uroven 3, abych mohl editovat ulici ve které bydlím. Wazemapeditor mě sem odnavigoval pro odemknutí. Takže pokud z prvního příspěvku nebylo zadání dost jasné. Jste schopni mi úroveň tři odemknout? Nebo mám napsat někam jinam? Se zbytkem už si poradím. Díky
 
world_yjo2rw3i
Posts: 6
Send a message

Post by pvo11
@world_yjo2rw3i To co jsi tam vytvořil jsem smazal, protože kromě toho, že to naprosto neodpovídalo pravidlům a byly tam chyby typu dva jednosměrné segmenty stejným směrem a žádný opačným, to bylo k ničemu, protože to nesplnilo to, co jsi od toho očekával.

Kdybys něco takového vytvořil, bez dohody tady, tak by ti za to hrozil zákaz editace. Takto ti samozřejmě nic nehrozí, ale předpokládám, že se edtitování mapy stejně věnovat nechceš  ;).

Po mé úpravě teď klient při nastavení cíle trasy v té úzké ulici ohlásí následující varování:
 
hlaska.png
(48.27 KiB) Downloaded 21 times
 
 Nastavit varování, když se tam člověk snaží zajet není možné.
 
 
 
 
 
pvo11
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Posts: 1763
Has thanked: 263 times
Been thanked: 1014 times
Send a message