Post by jm6087
miguel-cuellar wrote: Sun Apr 17, 2022 3:12 pm I have made several reports from the app and it does not appear in my feed.

 Captura de Pantalla 2022-04-17 a la(s) 10.11.30 a.m..png
 
 

 
Have the drives shown up in the drives tab yet?   It can sometimes take several hours or more for the report to reach the feed tab.  I have had them show up a few days later at times as well.
jm6087  
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 7419
Answers: 13
Has thanked: 714 times
Been thanked: 2336 times
Send a message

Post by jonv-uk
There are no satellite images showing in the UK at any zoom level.
Tested without any scripts on Chrome and Firefox.
jonv-uk
Area Manager
Area Manager
Posts: 773
Answers: 1
Has thanked: 133 times
Been thanked: 285 times
Send a message

Post by jonv-uk
nataliiaPi wrote: Mon Mar 21, 2022 12:20 pm
jonv-uk wrote: Fri Mar 18, 2022 4:51 pm There are no satellite images showing in the UK at any zoom level.
Tested without any scripts on Chrome and Firefox.


 
Hi Jon,

Could you please tell if the issue is still reproducible?

Regards,
Nataliia
 

 
No, the problem fixed itself an hour or two after Google fixed their blackout.
jonv-uk
Area Manager
Area Manager
Posts: 773
Answers: 1
Has thanked: 133 times
Been thanked: 285 times
Send a message

Post by krzycholub
jonv-uk wrote: Fri Mar 18, 2022 4:51 pm There are no satellite images showing in the UK at any zoom level.
Tested without any scripts on Chrome and Firefox.

 
Problem on GM side - same problem in other regions.
krzycholub
State Manager
State Manager
Posts: 1086
Answers: 2
Has thanked: 550 times
Been thanked: 133 times
Send a message

Post by LostInMyMaps
nataliiaPi wrote: Mon Mar 21, 2022 9:58 am
titchy_ wrote: Wed Mar 16, 2022 9:26 pm Yes, I had the same issue on my work PC which has no scripts or extensions.

 
Hi Richard, 

Thank you for your reply. Unfortunately we can't reproduce this on our side. Could you please try to click on / around the field "None" ? It might help to interact with this field and add information. 

Regards,
Nataliia
I have been experiencing this too. It only occurs at certain zoom levels. See the below GIF:
 
none-of-that-zoom.gif
(2.83 MiB) Downloaded 151 times
 FYI @titchy_
 
 
 
 
LostInMyMaps
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 1280
Answers: 5
Has thanked: 726 times
Been thanked: 367 times
Send a message
Brendan (LostInMyMaps)
Global Champ, Coordinator, Volunteer Map Editor
Waze Australia

https://i.imgur.com/pdUHgo3.png


Join me in the Waze Australia Discord Server | Australia Wiki | New Aussie Editor Link

Post by m4rc072
If I try to edit the Turn Istructions the WME does not save the job, as you can see from the video. I also tried disabling all scripts and extensions, there is the same problem in the WME Beta.

 
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
Posts: 1621
Has thanked: 165 times
Been thanked: 144 times
Send a message

Post by m4rc072
Nataliia it seems to happen only on some segments, tomorrow I will do other tests to see if there is a specific type 
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
Posts: 1621
Has thanked: 165 times
Been thanked: 144 times
Send a message

Post by m4rc072
Ok I think I understand the problem, it only happens if you try to change the "towards" field

 
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
Posts: 1621
Has thanked: 165 times
Been thanked: 144 times
Send a message

Post by m4rc072
nataliiaPi wrote: Fri Mar 11, 2022 12:45 pm Hi @Marco, 

Thank you for additional investigation. Do I understand correctly that the issue happens also when scripts and extensions are disabled? 

Regards,
Nataliia 
 

 
I confirm, even with all scripts and extensions disabled
 
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
Posts: 1621
Has thanked: 165 times
Been thanked: 144 times
Send a message

Post by m4rc072
Thanks jm6087 I didn't understand it worked like this, I thought I have to split the names on two fields.
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
Posts: 1621
Has thanked: 165 times
Been thanked: 144 times
Send a message