Check the post about the New WME prod v.2.104! We released 6 community Suggestions, plenty of design changes and bug fixes. Dismiss
The place to get information and ask questions about everything to do with properly and successfully editing the Waze Map.

Use this forum for all general editing questions, and the sub-forums for specific types of Waze Map Editor features.
Post by xfelix
Drives not shown up since Feb 09 2019.
xfelix
Posts: 84
Has thanked: 8 times
Been thanked: 13 times

Post by XKSpeed
I'm missing about 90% of my drives for the past two weeks. App versions 4.73.0.1 and later.
XKSpeed
State Manager
State Manager
Posts: 240
Has thanked: 92 times
Been thanked: 75 times

Post by XKSpeed
@Ianinessex,
Definitely not a data issue on my end. I'm able to get routes, do reports, and upload debug logs. Almost certainly something affecting certain devices.
XKSpeed
State Manager
State Manager
Posts: 240
Has thanked: 92 times
Been thanked: 75 times

Post by XKSpeed
@Maiapas, what can Waze do to fix bugs quicker?  I first reported this March 31, 2021  (and yes, I typed the year correctly).  Why does it take a year to fix such a serious bug?

For reference, it is BUG-09922 on Centercode.
XKSpeed
State Manager
State Manager
Posts: 240
Has thanked: 92 times
Been thanked: 75 times

Post by YanisKyr
I went out for a long-ish drive (about 75km) at 20:30 on Sat May 6, and chose a specific route to extend my editable area. This is the only drive missing now. I can't see many people being affected - any ideas how to investigate this?

YanisKyr
Posts: 609
Has thanked: 357 times
Been thanked: 92 times
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... r-N-N5.gif
Coordinator & Booster for Cyprus | CM for Ireland

Post by YanisKyr
krzycholub wrote:quick question - do you see any "long drives"?
Actually most of my drives lately are short (up to 30km). And I see them all except this particular one!

The lack of connection might be the explanation to the mystery..
YanisKyr
Posts: 609
Has thanked: 357 times
Been thanked: 92 times
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... r-N-N5.gif
Coordinator & Booster for Cyprus | CM for Ireland

Post by yasirjilani136
Drives Not showing up for 14th August, I had traveled about 800KM

Can anyone help on this ?
yasirjilani136
Area Manager
Area Manager
Posts: 3

Post by yjanayas
I request help so that my drives have been loaded in WME, since since March 19, 2018 I do not have drives.
https://lh3.googleusercontent.com/-sRq5 ... -04-02.png
yjanayas
Waze Mentor
Waze Mentor
Posts: 390
Has thanked: 744 times
Been thanked: 303 times
Last edited by yjanayas on Mon Apr 02, 2018 9:53 pm, edited 2 times in total.

Post by YurandexP
August 6 will not earn points and shows no tracks in the map editor!
YurandexP
Posts: 3

Post by YustinusWaruwu
necao2 wrote:Having the problem again...drives not showing since March 19th.
Same here, the drive was recorded until March 19, 2018 only. I have been traveling every day since then and I really hope this can be restored. thanks. @YustinusWaruwu
Screenshot 2018-04-02 at 21.20.20.png
Screenshot
(31.42 KiB) Downloaded 2450 times
YustinusWaruwu
Area Manager
Area Manager
Posts: 534
Has thanked: 350 times
Been thanked: 24 times
https://s.waze.tools/s0050.pnghttps://tinyurl.com/y9ht5ofwhttps://tinyurl.com/yaglb5r9https://s.waze.tools/c3s.png

AM: Nias Utara, Nias Selatan, Nias Barat & Nias Kota | Waze Global & Map Raid
iPhone 11 (iOS 15.4)