Post by metelica
norcha14 wrote:un neatjauno :D. Bet tikuntā- tās izmaiņas klientā paradīsies labu laiku pēc tam kad tas pagrieziens atkal būs atjaunots. Manis pēc dzīvē to pagriezienu var arī neatjaunot - bet ja tomēr- tad ar 'uzlabotu' luksoforu- papildinātu ar sarkano krustu mellā aplī.
rakstīts: Transportlīdzekļu vadītāju ievērībai – pabeidzot rekonstrukcijas darbus, aizliegums veikt kreiso pagriezienu krustojumā paliks spēkā.
metelica
Posts: 22
Send a message

Post by metelica
olestas wrote:Ou, kādā veidā tu ar viņiem sazinies?
neesmu Instigater, tomēr: http://www.rdsd.lv/?ct=augs2
metelica
Posts: 22
Send a message

Post by metelica
Instigater wrote:Man kā valsts top wazerim ap ceļiem ir 1.6km editēšanas radiuss.
pēc pēdējām izmaiņām jābūt 6.4km. tāds pats radiuss arī visiem AM.
metelica
Posts: 22
Send a message

Post by norcha14
Es jau izlaboju, šis topic ir dublējies.
Jā tur ir tas 3- stūris , kas ir gana plašs lai atstātu.
norcha14
Posts: 176
Been thanked: 19 times
Send a message

Post by norcha14
marcisb wrote:
Šajā vietā, virzienā uz Glāžšķūni bija zīme, ka pēc 5 km būs Braukt aizliegts: https://world.waze.com/editor/#?%23%3F= ... =110694253
Varbūt kāds vietējais zin mazliet precīzāk...
Cik man zināms , tilts pār Ranku ir ciet. Tas arī padara to posmu nelietojamu. Viss pārējais itkā braucams ir.
norcha14
Posts: 176
Been thanked: 19 times
Send a message

Post by norcha14
Instigater wrote:Tieši tā arī izdarīju, papildjoslu, kas bija tikai pa kreisi, nodzēsu.
un neatjauno :D. Bet tikuntā- tās izmaiņas klientā paradīsies labu laiku pēc tam kad tas pagrieziens atkal būs atjaunots. Manis pēc dzīvē to pagriezienu var arī neatjaunot - bet ja tomēr- tad ar 'uzlabotu' luksoforu- papildinātu ar sarkano krustu mellā aplī.
norcha14
Posts: 176
Been thanked: 19 times
Send a message

Post by norcha14
metelica wrote: pēc pēdējām izmaiņām jābūt 6.4km. tāds pats radiuss arī visiem AM.
Punkti dalās- ir braucēja un editora punkti, attiecīgi arī līmeņi. TOP braucējs var arī nebūt top editors.
Editēšanas rādiusu dod atbilstoši 'nobrauktajiem' punktiem . Man piemēram ir lvl4 un attiecīgi tās ir 4 jūdzes (6.4 km). Formula laikam ir lvl x jūdzes (1.6 km).
Editora līmeni dod atbilstoši labojumu skaitam. Sākumā esi 0, bet cītīgi zīmējot un labojot lasās punkti. Par AM automātiski dod lvl2. lvl 3 ir no 20K punktu. Man tas savācās 1 gada laikā- uzstādot par mērķi panākt instigater, kas bija nolokojis kaudzi ceļu :D. Pat ja esi AM, tu nevari labot augstāka līmeņa editora darbu. Kamēr biju lvl2 arī nekautrējos lokot maģistrālos ceļus, jo nepieredzējušam lietotājam nemanot ir viegli sačakarēt krustojumus pievienojot jaunu ceļu. lvl2 dod no 10K punktu, jeb pēc ~10K labojumu-papildinājumu veikšanas.
Tagad jaunus ceļus vairs daudz nesazīmēsi, bet daudz editora punktu dod par ielu nosaukumu likšanu. Daudz var sapelnīt arī ar upju iezīmēšanu. Man paveicās uzķert pāris mazpilsētu kuru 'nebija'- tik viena galvenā iela. LV arvien plašāk tiek noklāta ar detalizētākām satelītkartēm- joprojām atrodas ko darīt pat zināmās vietās. Par karšu labošanu/papildināšanu dod arī 'braukšanas' punktus. Viendien sanāca savākt uzreiz 2 zelta 'končas'- katra 750 punktu- ar to vien uzreiz arī iebraucu nedēļas braucēju top 20. :)

P.S.Ar šo palagu arī būšu nopelnījis savus 6 braucēja topa punktus. :lol:
norcha14
Posts: 176
Been thanked: 19 times
Send a message

Post by norcha14
norcha14 wrote: lvl(3) ir no 20K punktu.
Būšu alojies ... nav lvl3 no 20K editora (updates) punktu. :(.
Instigater bija atlokojis ceļus, kuriem gribēju tikt klāt. Es jau sacerējos... :cry: . lvl(3) jeb 5 konusiņi iestājas pie >100K updates ... jēeziņ... un arī tad vēl jāpiesaka apstiprināšana pie supurta. Toties pie >200K updates var jau tikt pie 6 konusiņiem jeb lvl(4) , un iespēja kļūt par CM (country manager) . Vairāk konusiņu nav... Tikai dažādi VIP rangi
Reku sīkāk par izaugsmes iespējām:http://world.waze.com/wiki/index.php/Editing_ranks
norcha14
Posts: 176
Been thanked: 19 times
Send a message
Last edited by norcha14 on Fri Oct 05, 2012 7:37 pm, edited 1 time in total.

Post by norcha14
Nu, man kā 'mazpraktizējošam' editoram sanāca gads lai dabūtu 20K labojumu. Teiksim ~8h nedēļā. Gadu atpakaļ arī, ui, kas bija ko darīt. un arī satelītkarte bija tikai Rīgai- apkārtnei. Un kļūdu bija uhh. Vecajā editorā bija kretīniska krustojumu sistēma, kad pieliekot jaunu ceļu krustojumā uzreiz defaultā tika noliegti visi pagriezieni . Tādēļ joprojām daudzas maģistrālās trases mēdz būt nolokotas. Bija gadījumi kad pēc katra tālāka izbrauciena nācās izklikšķināt visu maršrutu lai atklātu kārtējo gļuku kas nograuj navigāciju.
Ēkas, Meži, Upes, Māju numuri (vecajā editorā bija, jaunajā pagaidām nav), Ielu nosaukumi. Par dažādām darbībām nāk dažāds punktu skaits.
Bet vispār, der sākt ar šo. No Wiki var savākt kaudzīti zināšanu un metožu, kas editēšanu padara par pastaigu :)
http://world.waze.com/wiki/index.php/Waze_Map_Editor
norcha14
Posts: 176
Been thanked: 19 times
Send a message