Get a sneak peek at whats next for Permanent Hazards on our April 7th Office Hours!

Post Reply

Hradec Králové Požadavek na odemknutí

Post by world_dqjftm29
Ahoj editoři,

Rád bych upravil/a následující segment(y).
Vaši pomoc bych velmi ocenil/a.

Trvalý odkaz: https://waze.com/cs/editor?env=row&lat= ... 5.19049858
Důvod: Waze zřejmě naviguje z té strany pozemku, která je blíže nějaké cestě. V tomto případě naviguje za zadní strany pozemku z polní cesty, kde ale nevede příjezdová cesta k domu. Ta vede ze silnice ve středu vesnice.
Ze stejného důvodu přijela také záchranka k domu sousedů (Horní Přím 7) na polní cestu za dům, na místo silnice ve vesnici.

Dalším problémem je použití rozbité polní cesty pro navigaci na Horní Přím 6 od Stěžer (viz níže). Tato cesta není vhodná pro jízdu běžným autem (je spíše pro traktor). Trasa by měla vést okolo po silnici 324.
https://upww.screenrec.com/images/f_6TZ ... AfKcRd.png


Díky předem,
 
 
world_dqjftm29
Posts: 1

POSTER_ID:18062849

1

Send a message

Post by Bew1One
Ahoj,
upravil jsem navigační body adresních míst tak aby směřovaly k hlavní silnici. Při novém vyhledání (po předchozím smazání v historii uloženého cíle) by to už mělo navigovat správně.

Druhý zmíněný problém není problém ve skutečnosti ale jenom pro livemapu - ta plánuje trasu od nejbližšího segmentu. Waze-aplikace v autě stojícím na hlavní by takovou trasu nepoužila. Plus jsem udělal nějaké úpravy které by tomu měly zabránit i pro livemapu (po aktualizaci za 2_3 dny).
Bew1One
Bew1One
Posts: 2100
Answers: 2
Has thanked: 122 times
Been thanked: 312 times
Send a message

Post by Bew1One
A jen pro informaci - řešíme aplikaci, livemapa má svá specifika, tam se ta změna kterou jsem provedl a bude ve waze online za pár minut, neprojeví.
Bew1One
Posts: 2100
Answers: 2
Has thanked: 122 times
Been thanked: 312 times
Send a message