Post Reply

Bratislava, Bratislava Žiadosť o odomknutie

Post by world_ls90xhql
/CAhoj editori,

Chcel(a) by som upraviť tento(tieto) segment(y).
Veľmi by som ocenil(a) vašu pomoc.

Permalink: https://waze.com/sk/editor?env=row&lat= ... =101814903
Dôvod: Cesta je nesprávne označená ako Martinčekova, nadjazd k nášmu domu je po správnosti Bajkalská (Google maps to ukazuje správne, Waze bohužiaľ nesprávne) a je to obojstranne prejazdná cesta do dvora. Nevedia nás tu nájsť kuriéri a najnovšie ani sanitka z nemocnice, prečo posielam tento podnet. Je potrebné na koniec tejto kratučkej uličky v nadjazde aj správne zadať adresu Bajkalská 29/C ako príjazdová adresa do dvora. Prosím opravte to sami a netreba mi ani odomykať žiadnu úroveň. Potrebujem len, aby sanitky trafili k správnemu domu z hlavnej ulice. Ďakujem srdečne 
Odomknúť na úroveň: 4

Vopred ďakujem,
 
 
world_ls90xhql
Posts: 2

POSTER_ID:18071637

1

Send a message

Post by nocommenta
Premenované. Pridávam do mapy adresný bod Bajkalská 29C.

Zmena sa do mapy premierne po aktualizácii mapových dlaždíc (o 1 - 2 dni).
nocommenta
Posts: 1825
Has thanked: 90 times
Been thanked: 343 times
Send a message
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by nocommenta
Waze pracuje aj s externými databázami, a pokiaľ miesto / adresa nie zadané v editore ponúkne cieľ z Google mapy, viď. vyššie uvedený print screen.

Adresný bod Bajkalská 29C sa už premietol do mapy a v aplikácii po zadaní cieľa Bajkalská 29C Waze naviguje korektne. POI Bajkalská 29C bolo prepojené s miestom z Google mapy Bajkalská 16027/29C, 821 01 Bratislava. Ak bude v aplikácii zvolené ako cieľ toto miesto z GM, aplikácia naviguje na pozíciu miesta Bajkalská 29C vo Waze.

Odporúčam vymazať cieľ z histórie v aplikácii a nastaviť ho nanovo, inak bude apka navigovať na pôvodnú nesprávnu pozíciu.


Live mapa sa správa trochu inak ako aplikácia.

Po zadaní cieľa Bajkalská 29C v Live mape dostaneme 3 výsledky:

1. Bajkalská 29C Bratislava - POI v Live mape Bajkalská 16027/29C, 821 01 Bratislava, Slovensko je výsledkom vyhľadávania z Google mapy. Live mapa ponúka trasu zozadu, ale aplikácia kvôli prepojeniu miesta s miestom vo Waze naviguje korektne. V Live mape sa neprejavil efekt prepojenia miesta z WME s miestom v GM.
Odporúčam posunúť / zabezpečiť posunutie miesta v Google mape.

2. Bajkalská 29C Bajkalská, Bratislava - ide o miesto vo Waze, a Waze na adresu naviguje korektne v aplikácii a aj v Live mape.

3. Bajkalská 29c Ružinov - ďalšie miesto v Google mape, odporúčam zabezpečiť  posun, vymazanie miesta z Google mapy, prípadne nahlásenie duplicity v Google mape.

 
 
nocommenta
Posts: 1825
Has thanked: 90 times
Been thanked: 343 times
Send a message
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by world_ls90xhql
Velmi pekne dakujem za pomoc. Znamena to, ze sa odstrani aj nespravny udaj po aktualizacii prijazdu "zozadu"? domu? Kde nie su vlastne ani ulice, len rozbita prijazdova betonka do murovanych garazi (vid priloha printscreen)? Srdecne dakujem
nespravny prijazd.JPG
(28.3 KiB) Downloaded 22 times
 

 
world_ls90xhql
Posts: 2
Send a message