The Forum will be migrating to Waze Discuss on September 16th. Expect 48-hour freeze during the transition.

Post Reply

Navigace podle pruhů - kde začít?

Post by Betlista1
Zdravím,

může mě někdo odnavigovat na dokumentaci k navigaci podle pruhů?

Teď jsem hlásil problém, že mě Waze neupozornil na změnu pruhu na jené křižovatce. Kde najdu tu komunikaci (mimo Waze)?

Chtěl jsem také kouknout na editor jak to tam vypadá, ale pruhy jsem nenašel, ale nejspíš tomu vůbec nerozumím, proto bych si o tom rád něco přečetl, ale nevím ani kde začít, může mě někdo nasměrovat tímto směrem?

Děkuju,
Martin
Betlista1
Has thanked: 5 times

POSTER_ID:18094089

1

Send a message

Post by Betlista1
Počítám že to hlášení jsi řešil se mnou.
Ano, přesně, chtěl jsem odpovědět v editoru ale nemohl jsem to najít...
WME - je potřeba si ale zapnout vrstvu "Problémy - Mapa" - Otevřená / uzavřená hlášení.
Dík, našel jsem  ;)
...nejpodrobnější je asi "originál"...
Dík, mě to zajímalo hlavně pro čtení, abych mohl lépe popsat v čem byl problém. A taky to člověk zahlásí do aplikace pozdě (až místem projede), tak i to jsem chtěl vyjasnit a přes aplikaci se mi to dělá blbě, preferuji prohlížeč.

Betlista1
Has thanked: 5 times
Send a message

Post by Bew1One
Ahoj,
vítej na fóru.
Ad 1 - v interní poště Waze - aplikace, v emailu, kam se zasílá "kopie korespondence" a pak ve WME - je potřeba si ale zapnout vrstvu "Problémy - Mapa" - Otevřená / uzavřená hlášení. Počítám že to hlášení jsi řešil se mnou. :)

Ad 2 - řekněme že navigace v pruzích je vyšší dívčí a nemusí tě, jako editora-začátečníka, trápit. Přístup k téhle funkcionalitě je ze strany Waze omezen pro editory s vyšším levelem.
Pokud bys ale chtěl skutečně studovat, začni nejdříve školením pro nové editory - najdeš ho na české wazeopedii - https://wazeopedia.waze.com/wiki/Czech/ ... olen%C3%AD
A pokud tě vysloveně zajímá navigace v pruzích, nejpodrobnější je asi "originál" na anglické wazeopedii zde - https://wazeopedia.waze.com/wiki/USA/Lanes

Bew
Bew1One
Answers: 2
Has thanked: 123 times
Been thanked: 318 times
Send a message